EKPSS SONUÇLARI açıklandı! 2022 EKPSS sınav sonuçları sorgulama ekranı

Güncelleme Tarihi:

EKPSS SONUÇLARI açıklandı 2022 EKPSS sınav sonuçları sorgulama ekranı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2022 15:42

EKPSS sonuçları, 18 Mayıs tarihinde ÖSYM tarafından açıklandı. EKPSS 2022 yılında nisan ayında düzenlendi. 24 Nisan’da yapılan sınava giren adaylar heyecanla sonuç açıklamasını bekliyorlardı. Peki, EKPSS sonuçları nereden sorgulanır? İşte 2022 EKPSS sınav sonuçları sorgulama ekranı

Haberin Devamı

EKPSS sonuçları son dakika açıklamasının ardından erişime açıldı. 24 Nisan tarihinde düzenlenen Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı sonuçları bugün açıklandı. ÖSYM tarafından yapılan açıklamada adayların EKPSS sınav sonuçlarına https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile erişebilecekleri duyuruldu.

EKPSS SONUÇLARI AÇIKLANDI

24 Nisan 2022 tarihinde uygulanan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavına (2022-EKPSS) ait değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, sınav sonuçlarına 18 Mayıs 2022 tarihinde saat 15.00’ten itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile erişebileceklerdir.

EKPSS SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI-TIKLAYINIZ

TERCİH VE YERLEŞTİRME

 

 

Haberin Devamı

EKPSS sonuçlarına ve kuraya göre yapılacak yerleştirme işlemleri ile ilgili olarak ÖSYM tarafından bir Tercih Kılavuzu hazırlanarak ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden yayımlanacaktır. Tercih Kılavuzda engellilerin yerleştirileceği kadrolar, kadro sayıları ve koşulları, tercihlerin alınması ve yerleştirme işlemleri ile ilgili kurallar yer alacaktır. Tercihlerin alınacağı tarih ile ilgili bilgi ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden adaylara ve kamuoyuna duyurulacaktır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!