Eğitime ömrünü harcadı

Güncelleme Tarihi:

Eğitime ömrünü harcadı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2016 21:12

BİLGİ Üniversitesi’nin kurucusu, Bilgi Eğitim ve Kültür Vakfı Onursal Başkanı Latif Mutlu (91), dün son yolculuğuna uğurlandı.

Haberin Devamı

Eğitime ömrünü harcadı
Latif Mutlu için ilk tören, Bilgi Üniversitesi’nin Santralistanbul yerleşkesinde yapıldı. Törene Mutlu’nun ailesi, Bilgi Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Rifat Sarıcaoğlu, Bilgi Üniversitesi Rektörü Mehmet Durman, öğretim elemanları, öğrenciler ve üniversite çalışanları katıldı.

Latif Mutlu’nun cenazesi daha sonra Teşvikiye Camisi’ne götürüldü. Taziyeleri Latif Mutlu’nun oğulları Zafer ve Serdar, gelinleri Nükhet ve Yasemin Mutlu kabul etti. Törene, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, Doğan TV Holding Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ, TBMM Başkanvekili Akif Hamzaçebi, CHP Genel Başkan Yardımcıları Enis Berberoğlu, Erdoğan Toprak, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin, Hürriyet Gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök, eski Başbakan Yardımcısı Hüsamettin Özkan, eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Sedat Aloğlu, Bülent Eczacıbaşı ile Cem Boyner’in de arasında bulunduğu iş, siyaset ve medya dünyasından çok sayıda isim katıldı.

Haberin Devamı

Eğitime ömrünü harcadı

Törende Latif Mutlu’nun yakınlarına tek tek başsağlığı dileyen Aydın Doğan, “Eğitimde uzun yıllar çok güzel hizmetler verdi. Hatta son dakikasına kadar, hastalığına kadar çocuklarıyla birlikte ‘Şunu da yapalım, bunu da yapalım’ diyerek eğitim için ömrünü harcadı. Zaten kendisi yetişmiş bir eğitimciydi. Allah rahmet eylesin” dedi. En son bir yıl önce görüştüklerini söyleyen Aydın Doğan, “O zaman da konuşmalarımız hep eğitimle ilgiliydi” diye konuştu. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!