EBA TV ilkokul, ortaokul, lise uzaktan eğitim canlı yayını nasıl izlenir? İşte EBA TV canlı izleme linki

Güncelleme Tarihi:

EBA TV ilkokul, ortaokul, lise uzaktan eğitim canlı yayını nasıl izlenir İşte EBA TV canlı izleme linki
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2020 09:00

EBA TV canlı yayınları tüm hızıyla devam ediyor. 23 Mart tarihinde başlayan uzaktan eğitimde öğrenciler bir program dahilinde kendilerine uygun derslerini dinliyorlar. EBA TV canlı yayın nereden izlenir? Televizyonda, TRT-EBA TV İlkokul, TRT-EBA TV Ortaokul ve TRT-EBA TV Lise olmak üzere 3 farklı kanal, HD (yüksek çözünürlüklü) ve SD (Standart çözünürlüklü) olmak üzere toplam 6 kanal üzerinden yayın yapılıyor.

Haberin Devamı

Uzaktan eğitim alan öğrenciler EBA TV canlı yayınlarını yakından takip ediyorlar. EBA TV canlı yayın nereden izlenir? Milli Eğitim Bakanlığınca, yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle eğitime verilen 1 haftalık aranın ardından 23 Mart tarihinde başlayan uzaktan eğitim süreci devam ediyor. Öğrenciler EBA TV ve TRT üzerinden eğitimleri alıyorlar. İşte ilkokul, ortaokul ve lise yayın linkleri…

EBA TV CANLI YAYINI NEREDEN İZLENİR?

Öğrenciler, TRT-EBA TV ve "eba.gov.tr" üzerinden, yayın akışı ve ders programını takip ederek, kendi sınıflarına ait ders anlatımlarının hangi gün ve saatte yapılacağını öğrenecek ve kendileri için belirlenen saat aralığında yayını izleyebiliyorlar.

EBA TV İLKOKUL CANLI YAYIN İZLEME LİNKİ

EBA TV ORTAOKUL CANLI YAYIN İZLEME LİNKİ

Haberin Devamı

EBA TV LİSE CANLI YAYIN İZLEME LİNKİ

Televizyonda, TRT-EBA TV İlkokul, TRT-EBA TV Ortaokul ve TRT-EBA TV Lise olmak üzere 3 farklı kanal, HD (yüksek çözünürlüklü) ve SD (Standart çözünürlüklü) olmak üzere toplam 6 kanal üzerinden yayın yapacak. Yayın akışına, "eba.gov.tr" ana sayfasından ve TRT'nin internet sitesinden günlük ve haftalık ulaşıyor.

EBA TV ilkokul, ortaokul, lise uzaktan eğitim canlı yayını nasıl izlenir İşte EBA TV canlı izleme linki

EBA TV DERS TEKRARLARI NE ZAMAN?

Dersler, TRT-EBA TV İlkokul ve TRT-EBA TV Ortaokul'da sabah saat 09.00'da başlayıp 13.30'a kadar devam edecek. Ayrıca saat 13.30- 17.30 ve 17.30- 21.30'da iki kez tekrar yayın ekrana gelecek.

TRT-EBA TV lise de ise ders sayısı daha fazla olduğu için yayınlar sabah 09.00'da başlayıp 14.30'a kadar devam edecek. Saat 15.00-21.00 arasında da EBA TV Lise'de tekrar yayınları ekrana gelecek.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!