Denizli'den acı haber: Kayıp çocukların cansız bedeni bulundu

Güncelleme Tarihi:

Denizliden acı haber: Kayıp çocukların cansız bedeni bulundu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2022 07:34

Denizli’nin Çivril ilçesinde kaybolduktan sonra ölü bulunan 11 yaşındaki Hakkı Bardan’ın ardından 9 yaşındaki Rafet Ergen’den de acı haber geldi. Minik Rafet, 53 saat sonra sulama kanalı kenarındaki sazlıkların arasında ölü olarak bulundu.

Haberin Devamı

Kıralan Mahallesi'nde oturan Rafet Ergen ve Hakkı Bardan, önceki gün saat 15.00 sıralarında ortadan kayboldu. Çocuklar akşam eve dönmeyince aileleri, jandarmaya kayıp başvurusu yaptı. Bölgeye arama-kurtarma ekipleri sevk edildi. Bir kişinin çocukları sulama kanalı çevresinde gördüğünü söylemesi ile arama çalışmaları, burada yoğunlaştı.

Denizliden acı haber: Kayıp çocukların cansız bedeni bulundu

KANAL KAPAĞINA TAKILI HALDE BULUNDU

Arama çalışmalarında geçen 41 saat sonra, kayıp çocuklardan Hakkı Bardan’ın cansız bedenine sulama kanalı kapağında ulaşıldı. Suya girdikleri noktanın 300 metre ilerisindeki 13.’cü kapağa sıkışmış halde bulunan Hakkı Bardan’dan gelen acı haberin ardından arama çalışmalarının 53.’cü saatinde minik Rafet’ten de acı haber geldi.

Haberin Devamı

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Ekipler, cansız bedeni sudan çıkardı. Bu sırada olay yerindeki aile yakınları sinir krizi geçirdi. İncelemenin ardından Bardan’ın cesedi, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Denizliden acı haber: Kayıp çocukların cansız bedeni bulundu

MİNİK RAFET'TEN DE ACI HABER

Arama çalışmaları için camiden yardım anonsu yapıldıktan kısa bir süre sonra, Rafet Ergen’in cansız bedeninin bulunduğu haberi yakınlarını yıktı. Son anlarında sulama kanalına doğru yürüdüğü görülen Rafet’in cenazesine, Hakkı Bardan’ın ölü bulunduğu noktaya yaklaşık 2 kilometre mesafede bulunan 15.’ci kapaktan ayrılan aktarma savağının kenarındaki sazlıkların arasında ulaşıldı. Çalışmalara katılan ekiplerin yanı sıra acılı aileler de bölgeye akın etti. Rafet’in cansız bedeninin çıkarılabilmesi için bölge güvenlik çemberine alındı.

Denizliden acı haber: Kayıp çocukların cansız bedeni bulundu

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!