Cumhurbaşkanı Erdoğan Twitter'dan paylaştı: Türkiye Yüzyılı'nın inşası için Bismillah

Güncelleme Tarihi:

Cumhurbaşkanı Erdoğan Twitterdan paylaştı: Türkiye Yüzyılının inşası için Bismillah
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2023 18:49

Resmi Twitter hesabından eşi Emine Erdoğan'la olduğu bir fotoğrafı paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Türkiye Yüzyılı’nın inşası için Bismillah!" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından tweet paylaştı. Eşi Emine Erdoğan'la Cumhurbaşkanlığı Göreve Başlama Töreni’ne katılırken çekildiği fotoğrafı paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan şu ifadeleri kullandı: 

"Gelecek 5 sene boyunca Türkiye Cumhuriyeti’nin şanını ve şerefini korumak, itibarını artırmak, adını tüm dünyada yüceltmek için bütün gücümüzle çalışmaya söz veriyoruz. Gayret bizden, tevfik Allah’tan… Türkiye Yüzyılı’nın inşası için Bismillah!"

 

EMİNE ERDOĞAN: BUGÜN ÜLKEMİZ İÇİN YENİ BİR SAYFA AÇILDI

Emine Erdoğan da resmi Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu. Törenden fotoğraflar paylaşan Emine Erdoğan, paylaşıma şu notu düştü:

"Bugün dünyanın her yerinde kalpleri Türkiye Yüzyılı’nın başarısı için atan tüm kardeşlerimizin duaları ve iyi dilekleriyle, ülkemiz için yeni bir sayfa açıldı.

Haberin Devamı

Bu kutlu yolculuğun Türkiye için, milletimiz için, insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Cumhurbaşkanlığı Göreve Başlama Töreni’nde bizi yalnız bırakmayarak, mutluluğumuzu paylaşan tüm Devlet Başkanları ile çok kıymetli eşlerine, yurt içi ve yurt dışından gelen bütün dostlarımıza teşekkürlerimizi sunuyorum."

 

BAKMADAN GEÇME!