Çukurova Üniversitesi’nde değişim programları tanıtıldı - Adana Haberleri

Güncelleme Tarihi:

Çukurova Üniversitesi’nde değişim programları tanıtıldı - Adana Haberleri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2015 14:20

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Dış İlişkiler Birimi’nin düzenlediği toplantıda ’Erasmus+, Mevlana ve Farabi’ Programları koordinatörleri, öğrencilere ve akademik personele yönelik bir günlük tanıtım günü düzenledi. öğrenci değişim programları tanıtıldı.

Haberin Devamı

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Dış İlişkiler Birimi’nin düzenlediği toplantıda ’Erasmus+, Mevlana ve Farabi’ Programları tanıtım günü düzenledi. Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Akif Kansu Toplantı Salonu’ndaki etkinliği öğrenciler ve personel izledi. Dış İlişkiler Birimi Genel Koordinatörü Müge Ergin, Farabi Değişim Programı Koordinatörü Neziha Kubilay ve Mevlana Programı Koordinatörü Hamdi Ayyıldız katılımcılara bilgi verdi.

YÖK tarafından yapılan yeni düzenlemelere dikkat çeken Ayyıldız "Her ne kadar öğretim elemanı değişimi bir süreliğine askıya alınmış olsa da içinde bulunduğumuz akademik yıl için hala öğrenci başvuruları devam ediyor" dedi. Toplantıda, Erasmus+ Kurum Koordinatörü Semra Sadık Krupka tarafından da bilgi aktarıldı.

YÖK tarafından yürütülen değişim programlarının tanıtımının ardından Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Türkiye Ulusal Ajansı tarafından yürütülen Erasmus+Yükseköğretim Programları hakkındaki bilgi Erasmus+Kurum Koordinatörü Semra Sadık Krupka tarafından verildi. Diğer değişim programlarına göre farklılıkları ve işleyiş süreci hakkında da bilgi alan öğrenciler, staj hareketliliği hakkında Uzman Aysun Özyol tarafından hazırlanan sunumu izledi.

BAKMADAN GEÇME!