Çobandan özür dileyen vekil sözünü tuttu koyunları otlattı

Güncelleme Tarihi:

Çobandan özür dileyen vekil sözünü tuttu koyunları otlattı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2015 11:19

Aydın AK Parti Milletvekili Abdurrahman Öz, Aydın’da 7 Haziran öncesi verdiği ilginç bir sözü tutarak Söke Beşparmak Dağları’nda koyun otlattı. Bölgede Çoban Nuri olarak tanınan Nuri Ozan, vekile jestinden dolayı teşekkür etti.

Haberin Devamı

7 Haziran seçimleri öncesi seçim çalışmaları kapsamında Söke’de bir gecede 13 Köyü gezen ve geciktiği için Çallı Köyü’nden Çoban Nuri Ozan’ı bekleten, o dönem Çoban Nuri “Çok geç kaldınız. Ben daha buradan gidip koyun otlatacağım” diye tepki göstermiş, AK Partili Öz çobandan özür dileyerek “Seçimden sonra koyunları birlikte otlatırız” sözü vermişti.

VEKİL BEŞPARMAK DAĞLARI'NA ÇIKTI

7 Haziran’dan sonra hükümetin kurulamaması ve hemen 1 Kasım seçim çalışmalarının başlaması nedeniyle o dönem sözünü tutamayan AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, sözünü tutmak için Beşparmak Dağları’na çıktı. AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz’ü karşısında gören çoban Nuri şaşkınlığını gizleyemedi.

Misafirlerine mangal çayı ikram eden Çoban Nuri, Milletvekili ile birlikte bir süre koyun güttü. Çok şaşırdığını belirten Çoban Nuri Ozan, “O zaman lafın gelişi öyle konuştuğunu düşünmüştüm. Aylar sonra gelip benimle koyunların başında buluşman gerçekten beni şaşırttı” diyerek Milletvekili Öz’e teşekkür etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!