CHP dikkat etsin

Güncelleme Tarihi:

CHP dikkat etsin
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2017 22:23

BAŞBAKAN Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş şunları söyledi: “(AK Parti Başkan Yardımcılarına saldırılar) İki ilçe başkan yardımcısı arkadaşımıza yapılan bu hain saldırı hiç kuşkusuz meşru siyasetin zeminini daraltmak hatta yok etmek amacıyla yapılmış saldırıdır. Dışarıdan ve bazı çevrelerden desteklerle ‘Türkiye’ye, bu aziz millete diz çöktüreceğiz’ zannedebilirler. Asla Türkiye diz çökmeyecek.

Haberin Devamı

ERDOĞAN’IN ALMANYA ZİYARETİ

Gerilimler siyasi takvim ve tansiyonla ilgidir. Gerilimler, Türkiye tarafından üretilmemiştir, Almanya tarafından Almanya’daki bazı siyasetçiler tarafından üretilen gerilimlerdir. Kendi iç siyasetleri uğruna ilişkileri kötü duruma düşürmek de akıllı siyasetçi işi değildir. Kendi programımızı yaparız, Cumhurbaşkanımız G-20 zirvesinde Hamburg’da görüşmelerini yapar, Türk vatandaşlarıyla da buluşur, Alman siyasetçilerle de görüşür. Alman siyasetçiler ne söylerlerse söylesinler programımızı etkileyecek hiçbir şey söylemiş olmazlar.

CHP’Yİ UYARDI

(CHP’nin ‘Adalet Yürüyüşü’) 15 Temmuz öncesinde böyle bir yürüyüşün gündeme getirilmesi manidardır. Konsepti itibarıyla da İstanbul’a yaklaştıkça birtakım terör örgütlerinin provoke etmesine müsait bir zemin oluşturmasınlar, dikkat etsinler. CHP’li yöneticilerin özellikle hassas davranmalarını, uyanık olmalarını, buna dikkat etmelerini istirham ediyoruz. Biz devlet olarak yürüyüşte herhangi bir provokasyonun olmaması için gayret sarfediyoruz. CHP’liler de bu gayreti sarfetsinler.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!