Cenazede çirkin saldırı

Güncelleme Tarihi:

Cenazede çirkin saldırı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2016 00:07

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün Ankara Kocatepe Camisi’nde düzenlenen şehit cenazesinde saldırıya uğradı.

Haberin Devamı

Şehitler Piyade Astsubay Üstçavuş Erhan Yıldırım ve Jandarma Uzman Çavuş Özgür Kara’nın naaşları top arabasına konulurken şehit yakınlarının bulunduğu bölümden bir grup Kılıçdaroğlu’nu yuhalayarak, “Hangi yüzle buraya geliyorsun” diye tepki gösterdikten sonra ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez”, “Kahrolsun PKK” ve “Hepimiz askeriz PKK’ya yeteriz” diye slogan attı. Çevik Kuvvet polisi alana gelerek çember oluştururken, Kılıçdaroğlu korumaları tarafından uzaklaştırıldı. Bu sırada bir kişi Kılıçdaroğlu’na yumurtalı saldırıda bulundu. Atılan yumurta Kılıçdaroğlu’na isabet etti.Protestodan sonra Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

BURAYA TAŞIYANI BİLİYORUM
“Buraya bunları taşıyanların kim olduğunu biliyorum. Bunun hesabını soracağım. Şehitler bizim şehidimizdir, o şehitlere sahip çıkmak her vatanseverin görevi. Kimse bizi şehit cenazelerine gitmekten alıkoyamaz. Ankara Büyükşehir’deki militanları toplayıp buraya taşımak her şeyden önce şehitlere ve ailelerine saygısızlıktır. Boyun eğmeyeceğiz. Onlar ülkelerini sevmiyor, biz seviyoruz. Sonuna kadar şehitlerimizin, gazilerimizin, ülkemizin haklarını savunacağız.”

BAKAN'A DA İSABET ETTİ
YUMURTALI saldırıda Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz da nasibini aldı. Yumurtalar Yılmaz’ın sol omuzu ve ceketine isabet etti. Polis, protestoları başlattığı iddia edilen kişiyi gözaltına aldı. Ancak olayla ilgisi olmadığı belirtilerek bırakıldı. 

Cenazede çirkin saldırı




BAKMADAN GEÇME!