Bu kız beni öldürecek

Güncelleme Tarihi:

Bu kız beni öldürecek
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 25, 2008 14:33

Kızı tarafından öldürülen Olcay Tiryaki Aydıntuğ'un iki hafta önce başına gelecekleri biliyor gibi yakın arkadaşlarına dert yandığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

İŞTE ANNESİNİ ÖLDÜREN BAŞAK

    Â

Bilkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi Başak Aydıntuğ’un annesini vahşi bir cinayetle öldürmesinin sır perdesi yavaş yavaş aydınlanıyor. Profesör Aydıntuğ'un uzun süredir kızıyla sorunlu bir ilişki yaşadığı ortaya çıktı.

İki hafta önce Ankara Üniversitesi'ndeki bir yemek sırasında yakın arkadaşlarına olayları önceden görüyormuşçasına şöyle dediği ortaya çıktı:
"Kızım beni kahrediyor. Bu kız günün birinde beni kahrımdan öldürecek."

Kızıyla olan ilişkisinin günlük psikolojisine yansıdığını anlatan Profesör Aydıntuğ'un yakın çevresi, hurriyet.com.tr’ye şunları anlattı:
"3 yıl önce eşinden ayrılan Profesör Aydıntuğ, tamamen kendini kızına vermişti. Sorunları olan kızı ile Aydıntuğ'un arasındaki ilişki eşiyle boşandıktan sonra daha da gergin bir hal aldı.

Mesleğinde ne kadar sevilen biri olsa da evde kızıyla yaşadığı en küçük bir olay bile psikolojisine yansıyordu. Sabah işine geldiğinde 'Bugün çok mutluyum çünkü kızım bana güldü, iyi davrandı' diyor bir başka gün ise üzüntülü ruh halini yine kızının kendisini kahretmesine bağlıyordu."

Son olarak hafta sonu Erzurum'daki tıp kongresinden erken dönmesinin nedeninin yine kızıyla ilgili olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Profesör Aydıntuğ için yarın Ankara Tıp Fakültesi Morfoloji Bölümü'nde 10.30’da tören yapılacak. Törenin ardından öğle namazını takiben Kocatepe Cami’nde cenaze namazı kılınacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!