Bebek bile komaya girdi!

Güncelleme Tarihi:

Bebek bile komaya girdi
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2008 11:56

Yurtdışı magazin basını Paris Hilton'u İstanbul'da söylediği sözleri bakın nasıl alaya aldı.

Haberin Devamı

İSTANBUL'DAN PARİS HİLTON GEÇTİ

Türkiye Güzeli'nin seçildiği yarışmada jüri üyeliği yapmak üzere İstanbul'a gelen Paris Hilton'un ziyareti yerli medyada olduğu kadar yabancı medyada da büyük ilgi gördü.

Hilton'u dünyanın neresine giderse gitsin adım adım takip eden ama bir yandan da yaptıkları ve söyledikleriyle dalga geçmeyi ihmal etmeyen basın yine onun sözlerini masaya yatırıp acımasızca eleştirdi.

İnternetteki bir magazin bloğu Hilton'un İstanbul'daki basın konfaransında, "medya, yaşamıma ilişkin yalan haberler yapıyor" sözlerini eleştirerek "Paris bununla da yetinmeyip genç kızlar için çok iyi bir rol modeli olduğunu iddia ediyor" diye yazdı.

Hilton'un "Özel hayatımla ilgili üretilen bu yalanları hiç dikkate almıyorum. Çünkü ben iyi bir insanım.Çok sıkı çalışıyorum. Bu imparatorluğu ben kendim kurdum. Benim bu çabalarım bir çok genç kıza örnek olacaktır" sözlerini alaya alan medya, Hilton'un Deniz bebek ile çekilen fotoğrafını kullanarak "Aslında o bebek uyumuyor. Paris'in sözlerinden etkilenip komaya girdi" diye espri yaptı. 

Haberin Devamı

Blog, haberini "Neyse ki bebeği Paris'in elinden alıp ilaç verdiler de şimdi çok sağlıklı" diyerek bitirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!