İstanbul'da hafriyat kamyonları suya gömüldü

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2022 14:52

Güngören'de su dolan şantiye alanında 9 hafriyat kamyonu ve bir iş makinası su altında kaldı. Bağcılar'da da su basan şantiyede 11 hafriyat kamyonu ve 4 iş makinesinin su altında kalmıştı.

Haberin Devamı

Güngören'de Mareşal Çakmak Mahallesi Soğanlı Caddesi üzerinde bulunan belediyeye ait otopark şantiyesi sağanak yağış sonrası su altında kaldı. Sabah saatlerinde göle dönen şantiye alanında bulunan 9 hafriyat kamyonu ve bir iş makinası sular içinde kalarak zarar gördü. Belediye ekiplerinin suyu tahliye çalışmaları sürüyor.

İstanbulda hafriyat kamyonları suya gömüldü

"BİR ANDA BASTIRINCA KAMYONLARDA SUYUN İÇİNDE KALDI"

Mahalle sakini Hüseyin Üzer, "Ani bastıran yağmur sonrası su doldu. Hafriyat kamyonları vardı bayram tatili olduğu için oraya çektiler, bayram sonrası çalışma devam edecek diye. Bir anda bastırınca kamyonlarda suyun içinde kaldı. Maddi zarar var, gördüğümüz kadarıyla" dedi.

Haberin Devamı

İstanbulda hafriyat kamyonları suya gömüldü

BAĞCILAR'DA 11 KAMYON 4 İŞ MAKİNESİ SUYA GÖMÜLDÜ

Bağcılar'da yağışla birlikte sel suları yolları doldururken, birçok ev ve iş yerini de su bastı. Yağmurdan en fazla zarar gören yerlerden biri de Bağcılar Bağlar Mahallesi'ndeki bir şantiye alanı oldu. Geceden bu yana etkili olan sağanak yağış, şantiye alanını göle çevirdi.

İstanbulda hafriyat kamyonları suya gömüldü

Bayram tatili nedeniyle şantiye alanına bırakılan 11 hafriyat kamyonu ve 4 iş makinesi de tamamen yağmur suyu altında kaldı. Haberi alan yetkililer sabah erken saatlerde şantiyeye gitti.

İstanbulda hafriyat kamyonları suya gömüldü

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!