Aşk nispeti

Güncelleme Tarihi:

Aşk nispeti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 1997 00:00

Haberin Devamı

Olaylı ayrılıklarıyla uzun süre magazin gündemini meşgul eden Seda Sayan ve Mahsun Kırmızıgül, birbirlerine nispet yaparcasına yeni aşklara yelken açtılar. Hafta Sonu Gazetesi'nin yeni sayısında yer alan habere göre, adı ‘‘Sırtımdan Vuruldum’’ dizisindeki rol arkadaşı Tarık Tarcan'la birlikte anılan Seda Sayan, sürpriz bir aşkla herkesi şaşırttı.

Gönlünü sosyetenin yakışıklı borsacısı Burak Çakır'a kaptıran sanatçıyı, yeni sevgilisiyle ilk kez Hafta Sonu görüntüledi. Çakır'la olan ilişkisini inkar etmeyen Sayan, yeni aşkıyla her an evlenebileceğini söyledi. Çok mutlu olduğunu vurgulayan Seda Sayan, ‘‘25 gün önce tanıştık. Birbirimizi çok seviyoruz. İkimiz de bu beraberliğin yıpratılmasına izin vermeyeceğiz. Seviyorum ve seviliyorum’’ dedi.

Bu arada, çapkınlıklarıyla tanınan Mahsun Kırmızıgül de boş durmadı. Kırmzıgül'ün gönül cephesindeki en yeni haber, Hande Demirkol'la olan ilişkisi... ‘‘Hemşehrim’’ dizisinde birlikte kamera karşısına geçtiği Demirkol'la senaryo gereği yaşadığı aşkı gerçek hayata taşıyan Kırmızıgül, Hande Demirkol'dan bir an olsun ayrılmıyor. Kırmızıgül'ün yakınları bu aşk hakkında, ‘‘Onların kamera önündeki aşkları, kamera dışına taştı. Bu aşk Mahsun'u epey meşgul edeceğe benziyor’’ diyorlar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!