Arınç’tan Halaçoğlu açıklaması: Bir başka garabet Halaçoğlu

Güncelleme Tarihi:

Arınç’tan Halaçoğlu açıklaması: Bir başka garabet Halaçoğlu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2015 09:08

BAŞBAKAN Yardımcısı Bülent Arınç, MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu’nun “Biz eğer Sayın Baykal’ı desteklemiş olsaydık, AKP’nin tabiriyle ‘dinsiz bir partinin inançsız bir partinin adamını seçtiniz’ diye bize yükleneceklerdi” ifadelerini eleştirdi.

Haberin Devamı

Arınç, “Bir başka garabet de Yusuf Halaçoğlu isminde, üstelik profesör etiketi taşıyan sayın milletvekili. Hiçbir AK Partilinin aklına ne CHP için ne de CHP’nin adayı için böyle saçma sapan cümleler geçmez. Böyle cümleler her halde Halaçoğlu gibilerin kafasından geçer. Herhalde gereğini sayın Bahçeli yapar” dedi.

Uyuşturucu İle Mücadele Alo 191 Danışma ve Destek Hattı Açılış Töreni sonrasında gazetecilerin sorusunu yanıtlayan Arınç, özetle şunları söyledi:

HERHALDE BAHÇELİ GEREĞİNİ YAPAR
“Bir başka garabet de Yusuf Halaçoğlu isminde üstelik profesör etiketi taşıyan ve üstelik tarih kurumu başkanlığı da yapmış bir sayın milletvekili. Allah aklımıza zarar vermesin, böyle bir cümleyi Halaçoğlu nasıl ağzından kaçırabilir? Kendisinin bir kabahati var da onu örtmek için böylesine laflar mI ediyor bilemem. Ama şunu bilsin ki hiçbir AK Partili’nin aklına ne CHP için ne de CHP’nin adayı için böyle saçma sapan cümleler geçmez. Böyle cümleler herhalde Halaçoğlu gibilerin kafasından geçer. CHP’ye böyle cümlelerle çakmak Halaçoğlu’nun aklına nereden geldi bilemem. Herhalde gereğini sayın Bahçeli yapar.

BAKMADAN GEÇME!