Adana'da okulda dehşete düşüren olay! Güvenlik görevlisi Hilal, silah zoruyla kaçırıldı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2022 10:30

Adana’da bir ilkokulda özel güvenlik olarak görev yapan Hilal İ. (24), E.A. adlı kişi tarafından tabanca çekilerek zorla kaçırıldı. Hilal İ. bir süre sonra serbest bırakılırken, kaçan zanlı ve ona yardım eden arkadaşı her yerde aranıyor.

Haberin Devamı

Edinilen bilgiye göre, olay Yüreğir ilçesine bağlı Yavuzlar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Hilal İ. (24) isimli özel güvenlik görevlisi çalıştığı Albay İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulu'na geldi. Mesaisine başlayan Hilal İ.’nin çalıştığı okulun önüne bir süre sonra siyah renkli bir otomobil geldi. İçinden inen ve Hilal İ.’ye platonik aşık olduğu öne sürülen E.A. okula girerek genç kızı kaçırmak istedi.

HAVAYA ATEŞ AÇARAK OTOMOBİLE BİNDİRDİ

Hilal İ. şahıstan kurtulmak için okulun bahçesinde koşmaya başladı ancak ayağı takılarak yere düştü. Bunun üzerine E.A., Hilal İ.’yi tutup tabancasını çekerek onu götürmeye başladı. Şahıs okulun bahçesinde iki el de havaya ateş ederek Hilal İ.’yi otomobile bindirdi. E.A., bekleyen arkadaşıyla birlikte güvenlik görevlisi Hilal İ.'yi kaçırdı.

Haberin Devamı

Bütün bu olanlara okulun bahçesinde top oynayan öğrenciler de şahit oldu.

KAÇIRDIĞI HİLAL'İ BIRAKTI

Polis ekipleri, ihbar üzerine olayla ilgili çalışma başlatırken, kısa süre sonra Hilal İ. serbest bırakıldı. Hilal İ.'nin Emniyet Müdürlüğü’ne götürülüp ifadesi alındı.

ZANLI VE ARKADAŞI HER YERDE ARANIYOR

Polis, E.A.'yı ve arkadaşını yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!