ABD'ye gitsinler paralarını öderim

Güncelleme Tarihi:

ABDye gitsinler paralarını öderim
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2016 21:51

Kılıçdaroğlu, ABD’de tutuklu Zarrab’a ilişkin, “Egemen Bağış ve diğer eski bakanlar Amerika’ya seyahat yapsınlar bakalım ne oluyor” dedi. Kılıçdaroğlu’na CHP teşkilatları “Bilet kampanyası başlatalım” diyerek destek verdi.

Haberin Devamı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 24 Haziran Cuma akşamı Best FM’de katıldığı programda şunları söyledi: “Reza Zarrab Türkiye’de aklandı, hapisten çıkarıldı, soruşturmayı açan savcılar görevden alındı, yargıçlar sürüldü. Zarrab Amerika’ya gitti, tak diye gözaltına alındı. Çok büyük bir para göstermesine karşın teminat olarak onu yargıç kabul etmedi ve dedi ki ‘Sen yargılanacaksın’ ve şimdi yargılanıyor. Ne olur? Bence o adı yolsuzluğa bulaşmış olan, şimdi milletvekili olmayan eski bakanlar bir Amerika seyahati yapsınlar bakalım ne oluyor yapabilirler mi? Yoksa onların başına da Reza Zarrab’ın başına gelen olay gelir mi? Gelir tabii. Egemen Bağış bir gitsin. Hatta yol paralarını ben ödemeye hazırım giderlerse.”

CHP’DEN BİLET KAMPANYASI

Kılıçdaroğlu’nun bu sözleri parti teşkilatlarında karşılık buldu. CHP teşkilatında, “Bağış ve diğer eski bakanlar için ABD bileti kampanyaları düzenleyelim” esprileri başladı. CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, “Önceden tarih verirlerse promosyonlu ucuz bilet bakacağız. Gidişine garanti veriyoruz ama gelişine garanti veremiyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!