9 Ocak Cuma İstanbul'da okullar kar tatili mi | Vali açıkladı

Güncelleme Tarihi:

9 Ocak Cuma İstanbulda okullar kar tatili mi | Vali açıkladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2015 13:59

9 Ocak Cuma günü İstanbul'da okullar açık mı yoksa tatil mi olacak? İstanbul'da bugün okulların tatil edilmesi ve kar yağışınının etkili olarak İstanbul dolaylarında yağması akıllara İstanbul'da yarın okulların tatil edilip edilmeyeceği sorusunu getirdi. Peki, okullar 9 Ocak Cuma günü tatil olacak mı?

Haberin Devamı

Yoğun kar yağışından dolayı okullar İstanbul'da ve bazı illerde tatil edildi. İstanbul Valisi İstanbul'daki kar yağışı sebebiyle okulların tatil edilip edilmeyeceği konusunda dün bir açıklama yapmıştı. Peki, okullar yarın tatil olacak mı?

İstanbul'da yoğun kar yağışı kendisini göstermeye başladı. Bugünü tatil yaparak geçiren öğrenciler şimdi “09 Ocak Cuma günü okullar tatil mi?” sorusunu sormaya başladı.

9 Ocak Cuma İstanbulda okullar kar tatili mi | Vali açıkladı

VALİ ŞAHİN: YARIN OKULLARI AÇIK TUTMAYA ÇALIŞACAĞIZ

İstanbul Valisi Vasip Şahin olağanüstü bir durum olmazsa 9 Ocak Cuma günü eğitime devam edileceğini açıkladı.

İstanbul'da öğrenciler kar yağışı nedeniyle 3 gündür tatil yapıyor. Merak edilen ise yarın okulların tatil olup olmayacağı. Öğrencilerin beklediği sorunun cevabı Vali'den geldi.

Haberin Devamı

Vali Şahin, "Yeniden değerlendirme yapacağız. Çok olağanüstü durum olmazsa okulları açık tutmaya çalışacağız. Meteorolojik verilerde gelişme ya da gelişme olursa kamuoyu ile paylaşacağız." dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!