140 kilometre hızla kaza: 3 ölü 5 yaralı

Güncelleme Tarihi:

140 kilometre hızla kaza: 3 ölü 5 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2010 17:18

TEKİRDAĞ’da içinde 6 kişinin bulunduğu otomobil aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak, karşı şerittten gelen kamyonete, ardından da hafif ticari araca çarptı. Kazada, hız göstergesi 140 kilometrede takılı kalan otomobildeki 2 kişi olay yerinde 1 kişi ise kaldırıldığı hastanede öldü, 5 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

İstanbul’dan ailesi ile Tekirdağ’a pikniğe gelen Tarık Aslan (49) yönetimindeki otomobil, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkıp, karşı şeride geçerek önce Mustafa Çiftçi (42) yönetimindeki kamyonete, ardından da Mustafa Ekici (40) hafif ticari araca çarptı.

HIZ GÖSTERGESİ 140'DA TAKILI KALDI

Can pazarının yaşandığı kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri, hız göstergesi 140 kilometrede takılı kalan otomobildeki sürücünün eşi Fatma Aslan (43) ile oğlu Fatih Mehmet Aslan'ın (25) öldüğünü belirledi.

Aynı otomobilde sıkışan sürücü Tarık Aslan ve kızları Türkan Aslan (23), Büşra Aslan (16) ve akrabaları Necmiye Özbek (22), itfaiye ve polis ekipleri tarafından kurtarılarak, ambulanslarla Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralanan hafif ticari aracın sürücüsü Mustafa Ekici ve yan koltukta oturan oğlu Mikail Ekici (18) ise Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Haberin Devamı

Ağır yaralanan ve hastaneye kaldırılan Necmiye Özbek (22) de yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Bu arada Çorlu Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan yaralılardan Tarık Arslan'ın (49) durumunun ciddiyetini koruduğu, Tekirdağ Devlet Hastanesindeki Türkan Arslan (23) ile kamyonet sürücüsü Ekici ve Mikail Ekici (18) ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

TRAFİK 1 SAAT KİLİTLENDİ

Yaralılardan Büşra Aslan’ın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Ölenlerin cesetleri ise sıkıştıkları yerden çıkartıldıktan sonra Marmara Ereğli İlçesi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.Kaza sonrası kurtarma çalışmaları nedeniyle yaklaşık 1 saat trafiğe kapalı kalan İstanbul yönü ise araçların kaldırılmasından sona ulaşıma açıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!