Üniversiteye 55 akademisyen alınacak

Güncelleme Tarihi:

Üniversiteye 55 akademisyen alınacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2018 15:33

Batman Üniversitesi Rektörlüğü; profesör, doçent ve doktor öğretim üyesi kadrolarına toplam 55 akademisyen alınacağını açıkladı.

Haberin Devamı

Üniversitelere akademisyen alımı devam ediyor. Batman Üniversitesi’nin, Resmi Gazete’de yer alan ilanına göre kurum bünyesindeki fakülte ve yüksekokulların profesör, doçent ve doktor öğretim üyesi kadrolarına toplam 55 akademisyen alınacak. Adaylar 11 Ağustos akşamına kadar üniversiteye başvuruda bulunabilecek.

Başvurularda, yabancı ülkelerden alınan diplomalar için Üniversitelerarası Kurul (ÜAK) veya Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından denkliğinin onaylanmış ve bunun belgelendirilmesi şartı aranıyor. Adaylar, üniversitede oluşturulacak ‘Ön Değerlendirme Komisyonu’nca incelenecek ve aranan koşulları taşıdığı tespit edilenlerin başvuruları kabul edilecek. Başvuruda bulunanların istenen koşulları taşımadığı daha sonra anlaşılacak olursa atamaları yapılmayacak, yapılsa bile iptal edilecek. İlan edilen kadrolardan sadece birine başvuru yapılması gerekiyor. Adaylar şahsen veya posta ile başvuruda bulunabilecek.

BAKMADAN GEÇME!