Rektör’den fakülte istediler

Güncelleme Tarihi:

Rektör’den fakülte istediler
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2015 14:39

Manisa’nın Alaşehir İlçesi’ndeki bazı kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerinin temsilcileri Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. A. Kemal Çelebi’yi ziyaret ederek ilçelerindeki meslek yüksekokulunun fakülteye dönüşmesini talep etti.

Haberin Devamı

Alaşehir Meslek Yüksekokulu’nun fakülteye dönüştürülmesini isteyen Alaşehir protokolü, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. A. Kemal Çelebi’yi makamında ziyaret etti. Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan’ın öncülüğünde bir araya gelen Kaymakam Kemal İnan, Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Birol Şen, Alaşehir Müftüsü Mehmet Yiğit, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı H. Gündüz Karaoğlan, Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Ali Gelin, Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Ramazan Kavala, İlçe Tarım Müdürü Tarık Memiş, diğer oda başkanları ve Alaşehir Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Şenay Aydın, Alaşehir’de bulunan Meslek Yüksekokulu’nun 4 yıllık fakülteye dönüştürülmesini istedi.

Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan, ortak hedefte birleştiklerini söyleyerek "Amacımız Alaşehir’e bir çivi çakabilmek. Alaşehir için kurum ve sivil toplum örgütleri işbirliği ile bir yatırım yaptırabilirsek geleceğimize miras bırakmış olacağız. Dileğimiz rektörümüz tarafından olumlu karşılandı" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!