Özer, deprem bölgesinde incelemelerde bulundu

Güncelleme Tarihi:

Özer, deprem bölgesinde incelemelerde bulundu
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2023 14:22

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, deprem bölgesinde yürütülen çalışmalarla eğitim öğretim ortamlarının oluşturulması çalışmalarını yerinde görmek amacıyla Malatya'yı ziyaret etti.

Haberin Devamı

Malatya'daki Beydağı konteyner kenti ve Teknokent'teki konteynerlerde incelemelerde bulunan Bakan Özer, sınıflardaki öğrencileri ziyaret etti. Özer, Malatya'daki programı kapsamında ise Mehmetçik Okulunu ziyaret etti.

Özer, ziyarette "Malatya'da Mehmetçik Okulumuzu ziyaret ettik. Hepsinin gözlerinde merak, hepsinin gözlerinde öğrenme arzusu... Çocuklarımızın eğitimleri için seferber olduğumuz afet bölgesinde bu değerli destekleri için Millî Savunma Bakanımız Hulusi Akar'a teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. Özer'e 2’nci Ordu Komutanı Orgeneral Metin Gürak da eşlik etti.

Özer, Malatya'nın ardından Gaziantep'in Islahiye ilçesinde incelemelerde bulundu. İslahiye'de oluşturulan eğitim ortamlarını gezen Özer;  Mehmetçik Okulu, anaokulu, Destekleme ve Yetiştirme Kursu (DYK) ve diğer kademeler için oluşturulan eğitim öğretim noktalarını ziyaret etti. Özer, Islahiye Konteyner kenti de ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

BAKMADAN GEÇME!