Öğretmen ve yöneticiler için yeni akademi

Güncelleme Tarihi:

Öğretmen ve yöneticiler için yeni akademi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2016 13:44

Eğitimci ve öğretmenlerin yetiştirilmesi için yeni bir akademi hayata geçiriliyor. ‘ Mektebim Akademi’ adıyla başlatılan çalışma kapsamında öğretmen ve yöneticiler için ücretsiz seminer ve atölye programları düzenlenecek.

Haberin Devamı

Mevcut okullarında, eğitimci ve yönetici olarak çalışan personelin yetiştirilmesini amaçlayan Mektebim Okulları, Mektebim Akademi’yi başlatıyor. Öncelikle Mektebim Okulları’nın akademik ve idari personelinin kişisel ve mesleki gelişimi için eğitimler yapacak olan akademide, ilerleyen günlerde tüm öğretmen ve eğitim yöneticileri için çalışmaların genişletilmesi planlanıyor. Yönetim becerisi, iletişim yeteneği ve ikna edici liderlik, iş sadakati ve sorumluluk bilinci, sonuç odaklılık, esneklik, karar verme, planlama ve organizasyon becerisi gibi özelliklerin güçlendirilmesi, uzmanlık alanlarına göre teknik donanımın artırılmasını hedefleyen akademide, eğitimler sonunda katılımcılara sertifika da verilecek.

‘Olumlu Sınıf İklimi Oluşturma ve Pozitif Disiplin Sağlama’ konusuyla ilk eğitimlere nisan ayında Uzman Psikolog Pınar Şener Yıldırım ve Uzman Psikolog Melisa Tortamış’ın katılımıyla başlayan Mektebim Akademi’ye katılan eğitimciler, seminer sonunda olumlu sınıf iklimi oluşturma, sınıf ortamında sıklıkla karşılaşılan davranış sorunları, karşıt gelme bozukluğu, dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu, davranım bozukluğu, pozitif disiplin kavramı, sınıf ortamında pozitif disiplin sağlama yöntemleri konularında sertifikalarını alacak. Akademi eğitimleri Mektebim Okulları’nın İstanbul, Ankara, İzmir, Yalova ve Adana kampüslerinde gerçekleştirilecek.

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!