LYS’de başarılı olan 89 öğrenci ödüllendirildi

Güncelleme Tarihi:

LYS’de başarılı olan 89 öğrenci ödüllendirildi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2013 16:35

Üniversite giriş sınavında üstün başarı göstererek dereceye giren öğrenciler Türkiye İş Bankası tarafından ödüllendirildi.

Haberin Devamı

1971 yılından beri sürdürdüğü “Altın Gençler” projesi ile Türkiye İş Bankası, bu yıl da Lisans Yerleştirme Sınavı’nda (LYS) başarılı olan öğrenciye ödül verdi. Bu sene 89’uncu yılını kutlayan banka 89 gence; başarı plaketi, 1000 TL tutarında para ödülü ve İnterRail Global Pass bileti hediye etti. Böylece “Altın Gençler” projesi ile 42 yılda 3 bine yakın üniversiteliye ulaşıldı.
Yükseköğretime giriş sınavında dereceye girerek seçkin üniversitelerde eğitim hakkı elde eden gençlere ödülleri İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali’nin de katıldığı törenle verildi.

Hayat disiplinlileri ödüllendirir

Programda öğrencilere seslenen Adnan Bali, gençlerin başarısında söz sahibi olan öğretmen ve ailelerine verdikleri emekten dolayı teşekkür ederek şöyle konuştu:
“Siz gençler çok büyük bir iş başardığınız için buradasınız. Zorlu bir yoldan geçerek iyi bir yere geldiniz. Bu başarının önemli olduğunu biliyorsunuz. Hayat disiplinlileri ödüllendirir. Siz de çok düzenli çalıştınız, hayatınızda uzun süre sosyal aktivitelerden uzak kalarak başarı elde ettiniz ve yaşamın en önemli yoluna girdiniz. Kariyer sürecinde bu yolda devam edeceksiniz.”

Haberin Devamı

3 bine yakın üniversiteliye ulaşmaktan mutluluk duyduklarını anlatan Bali, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş yıllarından bu yana faaliyet gösterdiklerini hatırlattı. Bankanın ötesinde bir kimliğe sahip olduklarını belirten Adnan Bali,çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!