ÖABT sonuçları açıklandı mı? ÖSYM KPSS ÖABT sonuçları duyurusu

Güncelleme Tarihi:

ÖABT sonuçları açıklandı mı ÖSYM KPSS ÖABT sonuçları duyurusu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2017 16:54

ÖABT sonuçları konusunda adayların geri sayımı başladı. Öğretmen olabilme hayaliyle katılım sağladıkları sınavın neticesini merak eden yüz binlerce aday, ÖSYM takviminde bugün açıklanması beklenen sonuçlar için geri sayıma geçti. ÖSYM internet sitesinde 4 Ağustos 23.59'da açıklanacağı duyurulan KPSS ÖABT sonuçları için her an bir açıklama yapılması bekleniyor. Peki, ÖABT sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, detaylar

Haberin Devamı

2017 KPSS ÖABT sonuçlarının ÖSYM tarafından ne zaman açıklanacağı yüz binlerce aday tarafından en çok merak edilen konular arasında gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Binlerce öğretmen adayının katılım sağladığı Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi sonuçları için geri sayım sürmeye devam ediyor. ÖABT sınav sonuçlarıyla ilgili açıklama ÖSYM’nin duyurular sayfasından geldi. Sınav öncesi ve sonrası sürece ilişkin bilgilendirmeleri resmi sayfası üzerinden yapan ÖSYM sonuçların açıklanacağı günü ve saati belirtti. Peki, 2017 KPSS ÖABT sonuçları ne zaman açıklanacak?

ÖABT SONUÇLARI SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK

ÖABT sınav sonuçlarıyla ilgili açıklama ÖSYM’nin duyurular sayfasından geldi. Sınav öncesi ve sonrası sürece ilişkin bilgilendirmeleri resmi sayfası üzerinden yapan ÖSYM’nin 2017 sınav takvimine göre KPSS ÖABT sonuçları 4 Ağustos 2017 tarihinde saat 23.59'a kadar açıklanacak.

Haberin Devamı

ÖABT SONUÇLARININ DUYURULMASI

2017- Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (2017- ÖABT)'nin sonuçları ÖSYM’nin sonuc.osym.gov.tr adresi üzerinden açıklanacak. Adaylar sınav sonuçlarını, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden ve mobil uygulamalarından öğrenebileceklerdir. Sınav sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!