İkinci yer değiştirme takvimi belli oldu

Güncelleme Tarihi:

İkinci yer değiştirme takvimi belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2023 16:18

Millî Eğitim Bakanlığı öğretmenlerin mazerete bağlı yer değiştirme başvurularında sonuçların açıklandığını duyurdu. Diğer yandan il içi ve iller arası ikinci yer değiştirme takvimi de yayınlandı. İkinci yer değiştirme takvimine göre başvurular 25-28 Ağustos’ta yapılacak.

Haberin Devamı

Millî Eğitim Bakanlığı, 7 - 14 Ağustos tarihleri arasında kadrolu öğretmenlerin aile birliği, sağlık, can güvenliği mazeretleri ve engellilik durumu ile diğer nedenlere bağlı il içi ve iller arası yer değiştirme kapsamında alınan başvuru sonuçları açıkladı.  Mazereti bulunanların il içi ve iller arası yer değiştirme sonuçları MEBBİS ve e-Devlet üzerinden öğrenilebilecek. 

ATAMALAR 29 AĞUSTOS’TA

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in geçtiğimiz günlerde öğretmenlere ikinci bir yer değiştirme hakkı daha tanıyacaklarına dair müjdesinin ardından bugün ikinci yer değiştirme takvimi de açıklandı. Buna göre Millî Eğitim Bakanlığına bağlı kurumlarda kadrolu olarak görev yapan öğretmenler, ikinci bir il içi ve iller arası yer değişikliği başvurusunda bulunabilecek.  Başvurular 25-28 Ağustos tarihleri arasında alınacak, atamalar ise 29 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek. 

  

Haberin Devamı

Mazerete bağlı yer değiştirme sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız.

 

İkinci yer değiştirme duyurusu için tıklayınız.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!