Hürriyet ile ücretsiz TEOG hazırlığı

Güncelleme Tarihi:

Hürriyet ile ücretsiz TEOG hazırlığı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2016 09:13

Ortaokul 8’inci sınıf öğrencilerinin katıldığı Temel  Eğitimden OrtaöğretimeGeçiş (TEOG) sınavına her yıl ortalama 1 milyonun üzerinde öğrenci giriyor.

Haberin Devamı

Öğrenciler, iyi bir lisede okumak için TEOG’a hazırlanırken testler çözüyor, deneme sınavlarına katılıyor. Bu yılki birinci dönem ortak sınavları 23-24 Kasım’da, ikinci dönem ise 26-27 Nisan 2017’de yapılacak.

Hürriyet Gazetesi de TEOG sınavlarına hazırlanan öğrencilere destek için yeni bir proje başlattı. Tonguç Akademi ile yapılan işbirliği sayesinde öğrenciler deneme sınavlarına gazeteyle ücretsiz ulaşabilecek. Her salı ve perşembe yeni müfredatla uyumlu sorular deneme sınavlarında yer alacak. Cevapları ertesi gün Hürriyet’te yayınlanacak. Çözümleri ise internetten Tonguç Akademi’de ve Hurriyet.com. tr’de canlı yayında izlenebilecek. TEOG- 1 denemesi 6 hafta boyunca devam edecek, toplam 12 sınav yapılacak. Öğrencilere dijital platform üzerinden ücretsiz olarak ders anlatan, dersleri karikatürlerle ve esprilerle desteklenen akademinin kurucularından Talha Doğan, proje ile ilgili şunları söyledi:

Haberin Devamı

“Amacımız altın değerindeki soruları Hürriyet aracılığıyla öğrencilere ulaştırmak. Çocuklar kırtasiyelerde 4’ünü 30 liraya aldıkları deneme sınavının 12 tanesine Hürriyet sayesinde 1 liraya ulaşacak. Amacımız Anadolu’nun herhangi bir yerindeki çocukların, çok yüksek kalitedeki bir denemeye ücretsiz ulaşması.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!