FATİH Projesi Eğitim Teknolojileri Zirvesi 2 Kasım’da başlıyor

Güncelleme Tarihi:

FATİH Projesi Eğitim Teknolojileri Zirvesi 2 Kasım’da başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2018 13:35

MEB tarafından düzenlenecek olan ‘FATİH Projesi Eğitim Teknolojileri Zirvesi’nin dördüncüsü, 2-3 Kasım'da Ankara'da düzenlenecek. Zirvede kodlama ve kod eğitimi, geleceğin teknolojik sınıfları, oyun tabanlı öğrenme ve oyunlaştırma, eğitimde mobil öğrenme, e-içerik geliştirme, üç boyutlu teknolojiler, eğitimde bilinçli ve güvenli internet kullanımı gibi konular ele alınacak

Haberin Devamı

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), uluslararası ‘FATİH Projesi Eğitim Teknolojileri Zirvesi’nin dördüncüsü, 2-3 Kasım'da Ankara'da düzenlenecek. Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafınca düzenlenecek zirve, öğretmen, akademisyen, öğrenci, eğitim teknoloğu ve teknoloji sağlayıcılarının fikir ve tecrübelerini bildiriler ve atölye çalışmalarıyla paylaşmaları amacıyla 2-3 Kasım'da ATO Congresium'da yapılacak.

Zirve için kabul edilen bildirilerin 15 Ekim'de açıklanacağı etkinlikte, 40 oturum, 64 atölye çalışması, beş panel ve 20 çağrılı konuşma yapılacak, 30 eğitim ve teknoloji firması stant açacak.

Zirvede, kodlama ve kod eğitimi, geleceğin teknolojik sınıfları, oyun tabanlı öğrenme ve oyunlaştırma, eğitimde mobil öğrenme, e-içerik geliştirme, üç boyutlu teknolojiler, eğitimde bilinçli ve güvenli internet kullanımı, eğitimde etkin etkileşimli tahta kullanımı, eğitimde engelsiz bilişim, STEM, eğitimde ölçme ve değerlendirme, robotik eğitimi, teknoloji destekli öğretmen mesleki gelişimi, uzaktan eğitim, nesnelerin interneti, öğrenci merkezli eğitimde teknoloji destekli başarılı uygulamalar, göç ve acil durumlarda eğitim, eğitim teknolojileri ve uygulamaları, dil öğretiminde teknoloji kullanımı, yapay zeka, bilişim etiği ile eğitim ve sosyal medya konuları yer alacak.

Haberin Devamı

Zirve ücretsiz ve herkesin katılımına açık olacak. Dinleyici katılımı için kayıtlar, 1 Kasım'a kadar yapılabilecek. Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek zirveye, 3 binin üzerinde ziyaretçinin katılması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!