‘En iyiler’ ödüllendirilecek

Güncelleme Tarihi:

‘En iyiler’ ödüllendirilecek
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 12:00

Mezunundan öğrencisine, velisinden öğretmenine binlerce okullu Türkiye’nin spor, sanat ve tasarım alanında başarılı isimlerini ödüllendirecek. 5 Nisan Salı günü düzenlenecek ödül programında toplamda 15 ödül sahibini bulacak.

Haberin Devamı

Bu yıl kuruluşunun 130’uncu yılını kutlayan FMV Işık Okulları, 2009’dan beri sürdürdüğü ödül programının içeriğini kuruluş yıldönümü anısına genişletti. Şimdiye kadar, Türk ve dünya sporunda başarılarıyla ön plana çıkan takım ve isimlerin ödüllendirildiği programa sporun yanı sıra sanat ve tasarım alanları da eklendi. Ödül töreninde, Arda Turan, Maria Gomez, Zeljko Obradovic, Çağla Büyükakçay, Fikret Orman, Prof. Dr. Süleyman Saim Tekcan, Fahir Atakoğlu, Ali Sunal ve Doğa Rutkay ileTuvana Büyükçınar’a ödüllerini alacak. Edebiyat Ödülünü’ne layık görülen merhum Attila İlhan’ın ödülü ise yeğeni Kerem Alışık ile oğlu Sadri Alışık’a verilecek.

Daha önceki yıllarda 100 Yıllık Okullar Spor Şöleni ile birlikte düzenlenen Spora Işık Tutanlar Ödül Töreni, bu yıl sekizinci kez düzenlenecek. FMV Işık Okulları Nişantaşı Kampüsü, Muvaffak Benderli Salonu’nda 5 Nisan Salı Günü düzenlenecek ödül töreninde, spor alanında dokuz, sanat ve tasarımda beş dalda ayrıca bir de ‘Onur Ödülü’ olmak üzere toplamda 15 ödül dağıtılacak. Daha önceki yıllarda Cristian Baroni, Alex de Souza, Tanju Çolak, İbrahim Kutluay gibi yıldız sporcular ile Naz Aydemir Akyol, Ali Koç, Hıncal Uluç, Turgay Demirel, Fikret Orman, Faruk Süren, Adnan Polat, Ünal Aysal, merhum Süleyman Seba ve Lefter Küçükandonyanis gibi isimler ödüllerini Işıklı miniklerin elinden almıştı.

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!