Çocuklar ‘Bahar Şenliği’nde buluşacak

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar ‘Bahar Şenliği’nde buluşacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2018 15:41

2016 yılında ebeveynler tarafından kurulan anaokulu, yenilenen bahçesinde bu pazar günü çocukları ağırlayacak. Okulda 20 Mayıs Pazar günü saat 12.00-18.00 arasında çocuklar için ‘Bahar Şenliği’ düzenlenecek.

Haberin Devamı

İstanbul Kadıköy’de, 2016 senesinde ebeveynler tarafından kurulan anaokulu, yenilenen bahçesinde bu pazar çocukları ağırlıyor. 20 Mayıs Pazar günü saat 12.00-18.00 arasında Koşan Kaplumbağa Anaokulu’nun bahçesinde çocuklar için ‘Bahar Şenliği’ düzenlenecek. Şenlik kapsamında çocuklar deney atölyesi, tuz seramiği atölyesi, bahar taçları, stres topları, isimli bileklik yapımı gibi etkinliklerden istediklerine katılabilecek.

Dilekler dilek ağacına bağlanacak, okulun yoga eğitmeni Merve Taymen anne-baba ve çocuklarla yoga yapacak, yine Koşan Kaplumbağa Anaokulu eşlikçileri anne-baba-çocuk oyunları kurgulayacak. Saat 16.00-17.00 arasında ise Çok Amaçlı Salon’daki tırmanma duvarında, profesyonel dağcı eşlikçiler çocuklar için tırmanış atölyesi düzenleyecek. Okul müdürü, öğretmenleri ve kurucu ailelerin katılacağı tanışma toplantısı ise 14.00’te Çok Amaçlı Salon’da yapılacak. Moda’daki Emin Onat Sokak, numara 11’deki okulun bahçesinde ev yapımı yemekler ve müzikler de yer alacak.

Haberin Devamı

Çocuklar ‘Bahar Şenliği’nde buluşacak

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!