BİLSEM ‘Öğretmen Seçme ve Atama Kılavuzu’ yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

BİLSEM ‘Öğretmen Seçme ve Atama Kılavuzu’ yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2023 17:30

Millî Eğitim Bakanlığı’na bağlı bilim ve sanat merkezlerine (BİLSEM) öğretmen alımı için hazırlanan ‘2023 Yılı BİLSEM Öğretmen Seçme ve Atama Kılavuzu’ ve kontenjanlar yayınlandı. Başvuru işlemleri 6-10 Şubat tarihleri arasında yapılacak.

Haberin Devamı

Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından, BİLSEM öğretmen ihtiyacının karşılanmasına yönelik öğretmen alımı yapılacağı duyurularak "2023 Yılı BİLSEM Öğretmen Seçme ve Atama Kılavuzu" ve kontenjanlar yayınlandı. Bu kapsamda, başvuru işlemleri 6-10 Şubat tarihleri arasında http://mebbis.meb.gov.tr adresinden yapılabilecek. Başvurulara ait onay işlemleri ise 6-14 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILACAK
Öğretmen seçme sürecinin sağlıklı gerçekleştirilmesi amacıyla yayınlanan kontenjan alanlarında görev yapan kadrolu öğretmenlere, il, ilçe millî eğitim müdürlüklerince bilim ve sanat merkezlerinin işleyişi, amaçları ve öğretmen seçim süreci hakkında bilgilendirme toplantıları düzenlenecek.

Başvuruda bulunacak öğretmenlerin MEBBİS e-Personel Modülü’ndeki öğrenim, hizmet durumu ve benzeri bilgilerine ilişkin eksiklikleri gidermek veya yanlışlıkları düzeltmek amacıyla başvuruda bulunmaları hâlinde gerekli işlemler il, ilçe millî eğitim müdürlüklerince atama takviminde belirtilen başvuru ve onay sürecinden önce gerçekleştirilecek. Öte yandan öğretmen seçme ve atama sürecine ilişkin iş ve işlemlerin de kılavuzda yer alan hükümler doğrultusunda yapılması gerekiyor.

Haberin Devamı

‘2023 YILI BİLİM VE SANAT MERKEZLERİNE ÖĞRETMEN SEÇME VE ATAMA KILAVUZU’NU İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

‘2023 YILI BİLİM VE SANAT MERKEZLERİ ÖĞRETMEN SEÇME VE ATAMA KILAVUZU KONTENJANLARI’NU İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!