Başarılı öğrencilere ödül

Güncelleme Tarihi:

Başarılı öğrencilere ödül
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2014 14:56

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavlarında dereceye giren öğrenciler, Kaymakam Erkan Karahan’ı makamında ziyaret etti.

Haberin Devamı

Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, Mehmet Akif Ortaokulu Müdür Yardımcısı Ali Özcan, Arif Cebeci Okul Müdürü Ahmet Özlü ile TEOG’de tam puan alan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencisi Emine Şevval Topbaş, 99 puan alan Furkan Atmaca, 97 puan alan Kadirhan Simav, 94 puan alan Ahmet Çalışkan ve Melike Yapıcı ile Arif Cebeci Ortaokulu’ndan 96 puan alan Necatihan Resay, 94 puan alan Dönay Berfin Akçam, Kaymakam Erkan Karahanı ziyaret etti.

Başarının ilçe adına gurur verici olduğunu belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, öğrencimizin bu başarı ile hem ailelerine hem de okullarına mutluluk yaşattığını söyledi. Kaymakam Karahan ise öğrencileri ve öğretmenleri kutladı. Başarının tesadüf olmadığını vurgulayan Kaymakam Karahan, "Biz her zaman kazanan ve yükselen tarafta yer almak zorundayız. Bundan sonraki sınavlarda da başarılarınızın devamını diliyorum" dedi. Kaymakam Karahan, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!