Bakan Özer: Kesintisiz eğitim için çalışıyoruz

Güncelleme Tarihi:

Bakan Özer: Kesintisiz eğitim için çalışıyoruz
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2023 14:31

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Adıyaman’da yürütülen eğitim faaliyetleri ve 27 Mart’ta başlatılması planlanan eğitim öğretim sürecine ilişkin istişare toplantısında “Deprem bölgesindeki evlatlarımızın eğitimlerinin kesintiye uğramadan devamı için eğitim ailemizle tek yürek hâlindeyiz” dedi.

Haberin Devamı

Bakan Özer toplantıda yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Adıyaman’da 27 Mart’ta başlatmayı planladığımız eğitim öğretim süreçlerine yönelik ilçe müdürlerimizle istişare toplantımızı yaptık. Deprem bölgesindeki evlatlarımızın eğitimlerinin kesintiye uğramadan devamı için eğitim ailemizle tek yürek hâlindeyiz.” Toplantıya Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Adıyaman Milletvekilleri Ahmet Aydın ve İbrahim Halil Fırat, Millî Eğitim Bakan Yardımcıları Petek Aşkar ve Sadri Şensoy, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut, Temel Eğitim Genel Müdürü Tuncay Morkoç, Ortaöğretim Genel Müdürü Halil İbrahim Topçu, Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Mustafa Gelen ve Adıyaman Millî Eğitim Müdürü Ramazan Aşçı ve ilçe millî eğitim müdürleri katıldı.

Bakan Özer: Kesintisiz eğitim için çalışıyoruz
MALATYA’DA ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ
Millî Eğitim Bakanı Özer, Malatya’daki incelemeleri kapsamında Doğanşehir’de eğitimini sürdüren öğrenciler ve bölgedeki vatandaşlarla da bir araya geldi. Bakan Özer, Doğanşehir’de konteyner sınıflarda ve eğitim noktalarında eğitim gören öğrenci, öğretmen ve velilerle sohbet etti. Vatandaşların isteklerini dinleyen Özer, deprem yaralarını sarmak için her türlü gayreti göstermeye devam edeceklerini ifade etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!