Ege’nin doğal otları pideye lezzet kattı

Güncelleme Tarihi:

Ege’nin doğal otları pideye lezzet kattı
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2016 13:22

AYDIN’ın Söke İlçesi’ndeki restoran işletmecisi Hüseyin Kabasakal, Ege’nin organik ot ve sebzelerini pidenin içine katarak tüketiciler ile buluşturdu.

Haberin Devamı

Ege’nin doğal otları pideye lezzet kattı

Söke’de yeni hizmete giren Bluto Resturant’ta şevketi bostan, ısırgan otu ve pancarlı pideler müşterilerle buluştu. Restoranın açılışına Belediye Başkan Yardımcıları Fahri Sivrioğlu, Ahmet Karakaş, Ticaret Odası Başkanı Haluk Kutlay ve çok sayıda davetli katıldı. İşletmeci Hüseyin Kabasakal, doğadaki şifayı mutfakta tüketici ile buluşturmaktan mutlu olduklarını söyleyerek "İçini yöremizin doğal ot ve sebzelerinden şevketi bostan, ısırgan otu ve pancar gibi malzemelerle doldurduk. Müşterilerimizin beğenisini kazandığımız pide çeşitlerini Söke ve Ege mutfağına kazandırmak istedik" dedi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!