Dev işbirliği

Güncelleme Tarihi:

Dev işbirliği
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2016 23:33

TÜRK tatilcilerin son yıllarda artan turistik gemi yolculuğu (cruise) ilgisine hava desteği geldi.

Haberin Devamı

 Yunan Adaları turları düzenleyen Celestyal Cruises, SunExpresss ile işbirliğine gitti. Hava ile denizi buluşturan bu işbirliği kapsamında; Adana, Antalya, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, İstanbul, Kars, Kayseri, Konya, Malatya, Samsun, Trabzon, Van olmak üzere toplam 13 noktadan İzmir'e havayoluyla bağlanacak Anadolu gezginleri; Çeşme'den gemiye binerek Celestyal Cruises'la vizesiz Yunan Adaları turlarına katılabilecek.

İzmir'e demirleyen Celestyal Cruises gemisi Nefeli'de işbirliği anlaşmasını imzalayan Türkiye Temsilcisi Karavan Cruises Direktörü Özgü Alnıtemiz, sezon boyunca İzmir, Çeşme ve Kuşadası limanlarına demirleyerek biniş ve inişlerini buradan yapacaklarını belirtti.


HEDEF 45 BİN YOLCU
Alnıtemiz, "Turizmde her şeyin başı ulaşım. Son yıllarda Türk tatilcilerin kruvaziyer turizme ilgisinde ciddi artış var. Bu yılki hedefimiz 45 bin Türk yolcuyu gemilerimizde ağırlamak. Türkiye'de yaklaşık 80 bin cruise yolcusu var. Cruise yolcularımızın yüzde 70'i uçak, yüzde 10'u otobüs, yüzde 20'si de kendi araçlarıyla gemiye geliyor. Bu stratejik işbirliği çerçevesinde yolcularımıza alternatiflerle uçaklı cruise paketleri sunacağız. Uçak fiyatlarının da sabitlenmesiyle Anadolu halkına cruise tecrübesini daha ekonomik paketlerle yaşatacağız" dedi.

Haberin Devamı


AMAÇ İZMİR'İ TANITMAK
Akdeniz ve Ege'ye tarifeli seferlerle en fazla turist getiren SunExpress'in Satış Pazarlama Türkiye Grup Müdürü Ece Şenev ise "Biz, İzmirli iş ortaklarımız olan acentelerimiz ve tur operatörlerimizle beraber İzmir'de büyüdük. Bu anlamda da İzmir'in gelişimi için gerekli her türlü desteği verdik, vermeye de devam ediyoruz. Karavan Turizm'le bu defa iç turizm için işbirliği yapıyoruz. Her zaman olduğu gibi bu işbirliğimizin de amacı İzmir'i tanıtmak" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!