Putin ile Kabayeva evlendi mi?

Güncelleme Tarihi:

Putin ile Kabayeva evlendi mi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2014 09:36

Soçi Kış Olimpiyatları'nın açılış töreninde, yıllarca Rusya lideri Vladimir Putin’in sevgilisi olduğu iddia edilen eski jimnastikçi 31 yaşındaki Alina Kabayeva’nın parmağında nişan yüzüğü ile stadyumda boy göstermesi “İkinci yüzük Putin’in parmağında mı” tartışması başlattı.

Haberin Devamı

Rusya’daki magazin gazeteleriyle Batı’daki bazı yayınlar Kabayeva’nın Fişt stadında yüzükle görünmesinden birkaç gün sonra Putin’in de Mısır’dan gelen üst düzey konuk General Sisi ile görüşmesinde parmağında yüzükle göründüğünü belirtti.

Mesele şu ki, Putin’in parmağındaki yüzük aniden belirdiği gibi kaybolma özelliği taşıyor. Bu da son günlerde çekilen fotoğraflarda görülüyor.

Putin ile Kabayeva evlendi mi


Birinci kare: 7 Şubat gecesi Fişt stadyumunda Alina Kabayeva parmağında nişan yüzüğü ile ortaya çıkıyor.

Putin ile Kabayeva evlendi mi

Haberin Devamı

İkinci kare: 13 Şubat günü Sisi ile görüşmek için Soçi’den Moskova’ya gelen Putin’in parmağında nişan yüzüğü görülüyor. Lifenews haber ajansı “Putin Sisi’ye seçimlerinde başarı diledi” haberini, yüzüklü Putin karesiyle duyurmuş oldu.

Putin ile Kabayeva evlendi mi

Üçüncü kare: Putin ile Sisi arasındaki görüşmenin yine aynı protokol çekiminin ikinci karesinde Putin’in parmağındaki yüzük esrarengiz biçimde kayboluyor

Putin ile Kabayeva evlendi mi

Dördüncü kare: İki ülke heyetleri arasında yapılan görüşmelerde de Putin’in parmağında yüzüğün izine rastlanmıyor.

Bu konuda iki rivayet var. İlki Putin, son anda parmağında yüzük bulunduğunu hatırladı ve Sisi ile görüşmesi sırasında çaktırmadan çıkardı. İkinci varsayım ise yüzük photoshop tekniği ile Putin’in parmağına basın tarafından monte edildi.

Vladimir Putin ile Lyudmila Putina çifti 6 Haziran 2013'te Kremlin Sarayı konser salonunda resmen boşandıklarını dünyaya ilan etmişti. Bu olaydan hemen sonra Putin’in sözcüsü Dmitriy Peskov “Bundan böyle Başkan Putin’in özel hayatı etrafında entrikalar bitmiştir. Bu konuyu bir daha açmamanızı tavsiye ediyorum. Vladimir Vladimiroviç'in hayatında bundan böyle tek bir kadın var. Onun da adı Rusya” demişti.

Ancak ortaya çıkan son yüzüklü kareler Kremlin’in Putin’in özel hayatı hakkında yeni açıklama yapmak zorunda kalacağını gösteriyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!