Pizza dilimindeki DNA yakalattı

Güncelleme Tarihi:

Pizza dilimindeki DNA yakalattı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2023 07:00

New York’ta bir mimar, 2010’dan beri çözülemeyen en az 10 kişinin ölümüyle bağlantılı seri cinayetlerin zanlısı olarak gözaltına alındı. Mimarı bir pizza kalıntısındaki DNA, telefon sinyalleri ve internet aramaları ele verdi.

Haberin Devamı

ABD’de, 2009 ve 2010 yıllarında üç kadını öldürmekle suçlanırken dördüncü bir kadının cinayetinin baş zanlısı olan 59 yaşındaki mimar Rex Heuermann, perşembe gecesi Manhattan şehir merkezinde Fifth Avenue’daki mimarlık ofisinin önünde tutuklandı. Savcılıktan yapılan açıklamaya göre, öldürülen 20’li yaşlarındaki Amber Costello, Melissa Barthelemy, Megan Waterman ve Maureen Brainard-Barnes isimli dört kadın seks işçisi olarak çalışıyordu. Savcı Ray Tierney, cesetlerin bulunduğu Gilgo plajı yakınlarında bir kasaba olan Massapequa Park’ta yaşayan Heuermann’ın seks işçilerine patronluk tasladığını, sahte kimlikler ve kullan-at telefonlar kullandığını ve 92 adet ateşli silah ruhsatı olduğunu söyledi.

Pizza dilimindeki DNA yakalattı


Haberin Devamı

ABD basınına göre mimar bir olay yerinde bir pizza parçasında tespit edilen DNA, telefon sinyalleri ve başka deliller üzerine yakalandı. Heuermann’ın son bir yılda soruşturmayla ilgili internette 200’den fazla arama yaptığı da tespit edildi. Mimarın, diğer altı kadın cinayetiyle de bağlantılı olduğu sanılıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!