Palalı saldırgan, öldürdüğü kadına aşık mıydı?

Güncelleme Tarihi:

Palalı saldırgan, öldürdüğü kadına aşık mıydı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2016 11:40

Almanya’nın Reutlingen kentinde 21 yaşındaki Suriyeli mültecinin, palayla öldürdüğü Polonyalı kadına aşık olduğu öne sürüldü.

Haberin Devamı

İDDİAYA göre Suriyeli mülteci genç, öldürdüğü Polonyalı kadının çalıştığı Türk restoranı Mangal’da bir süre çalıştı. Bu sırada restoranda temizlikçilik yapan Polonyalı kadına aşık oldu. Ancak kadından beklediği ilgiyi göremedi. Restoran sahibi, Suriyeli genci işten çıkardı... Genç, işten atılmasında, duygusal ilgisine karşılık vermeyen Polonyalı kadını sorumlu tuttu. Bu yüzden olaydan önce restorana gitti ve hamile olan Polonyalı kadınla bir süre tartıştı. Daha sonra kadının başına palayla vurup öldürdü.

Ardından dışarı çıkan Suriyeli saldırgan, Feldensee Meydanı’nda bir araca saldırdı ve arka camını palayla kırdı. Otomobilde bulunan bir kadın kolundan yaralandı, erkek ise şok geçirdi. Hıncını alamayan saldırgan Türk restoranının önünde oturanlara saldırdı. 

Haberin Devamı

ÜZERİNE SÜRDÜ
Olayı gören Türk genci Alper Meyveli, otomobilini saldırganın üzerine sürüp, etkisiz hale getirdi. Polis, Suriyeli saldırganı olay yerinde yakalayıp gözaltına aldı.

Saldırganın 1.5 yıl önce Suriye’den geldiği, adam yaralama ve uyuşturucu suçlarından sabıkalı olduğu belirlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!