Halep'te 60 kişinin öldüğü hastane saldırısından mucize kurtuluş!

Güncelleme Tarihi:

Halepte 60 kişinin öldüğü hastane saldırısından mucize kurtuluş
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2016 10:23

Önceki gün Halep’te hava saldırısına uğrayan ve 60 kişiye mezar olan hastaneden bir bebek mucizevi bir şekilde canlı olarak kurtarıldı.

Haberin Devamı

Suriye'de rejim güçlerinin Halep'te bir hastaneye düzenlediği hava saldırısında 60 kişi yaşamını kaybetti. Hasta ve hastane çalışanlarının öldüğü saldırıda şehirdeki son çocuk doktoru Wassim de hayatını kaybetti.

Ancak saldırının ardından kurtarma çalışmalarında mucize bir kurtuluş yaşandı. Kimliği bilinmeyen bir bebek hastane enkazından canlı olarak kurtarılmayı başardı.

Bu saldırıyla birlikte son 6 günde ülkede 200'ü aşkın kişi bombalarda hayatını kaybetti. Kızıl Haç Al Quds hastanesine yapılan saldırıyı 'kabul edilemez' olarak nitelendirdi. BM Genel Sekreteri Ban Ki Moon, sivillere yönelik bu tür 'affedilemez' saldırıların titizlikle inceleneceğini belirterek sorumluların adaletin karşısına çıkarılmaları gerektiğini söyledi.

BM'nin New York'daki merkezinden bir açıklama yapan Ban, hükümet ve muhalefete bağlı güçlerin bir süre önce yeniden kanlı bombardımanlarına başladığını da dikkat çekti.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!