Cumhurbaşkanı Erdoğan Kuveyt'te

Güncelleme Tarihi:

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kuveytte
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2015 09:57

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuveyt'e gerçekleştirdiği resmi ziyaret kapsamında temaslarına devam ediyor.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyaret için gittiği Kuveyt'te, Emir Şeyh Sabah El Ahmet El Cabir El Sabah tarafından resmi törenle karşılandı.

Erdoğan, Kuveyt Emirlik Sarayı'nda, Emir Şeyh Sabah ile baş başa görüştü. İki lider daha sonra Türkiye ve Kuveyt heyetleri arasında gerçekleşen görüşmeye de başkanlık etti. Görüşmelerin ardından Kuveyt Emiri Şeyh Sabah, Cumhurbaşkanı Erdoğan onuruna resmi öğle yemeği verdi.

Kuveyt Emiri'nin davetlisi olarak resmi ziyaret gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, temasları kapsamında, konakladığı Beyan Sarayı'nda da bir dizi kabulde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuveyt Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Sabah el-Halid el-Sabah'ı, Meclis Başkanı Merzuk el-Ganim'i ve Başbakan Şeyh Cabir el-Mübarek el-Sabah'ı ayrı ayrı kabul etti.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sırasıyla Kuveyt Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Sabah el-Halid el-Sabah'ı, Meclis Başkanı Merzuk el-Ganim'i ve Başbakan Şeyh Cabir el-Mübarek el-Sabah'ı ayrı ayrı kabul ederek, bir süre görüştü.

Basına kapalı gerçekleşen kabuller sonrasında Erdoğan, Kuveyt Başbakanı El-Sabah ile Kuveyt Emirlik Sarayı'na geçti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!