Veteran komedyen ne demek, ne anlama geliyor? Hasan Can Kaya’nın Cem Yılmaz’a göndermesi sonrası merak edildi!

Güncelleme Tarihi:

Veteran komedyen ne demek, ne anlama geliyor Hasan Can Kaya’nın Cem Yılmaz’a göndermesi sonrası merak edildi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2024 17:25

Ünlü komedyen Cem Yılmaz geçtiğimiz günlerde bir sahnesinde Hasan Can Kaya’ya göndermede bulunmuştu. Yılmaz "Sizin için Gebze'den geldik" diyen bir seyircisine 'Konuşanlar' programına atıfta bulunarak "Hasan Can Kaya'nın gösterileri ertelendi." demişti. Hasan Can Kaya ise konuyla ilgili olarak “Oyuna benim yerime veteran komedyenler liginden Cem Yılmaz girmiş." açıklamasında bulundu. Veteran ne demek? sorusu da konuyu takip eden kişilerce araştırılmaya başlandı. Peki, Veteran komedyen ne demek, ne anlama geliyor?

Haberin Devamı

Ünlü komedyen Cem Yılmaz ile Hasan Can Kaya arasındaki diyalog sosyal medyaya yansıdı. CMXXIV gösterisi ile sahnelere dönen Cem Yılmaz, gösterisine gelen seyircilerinden birinin "Sizin için Gebze'den geldik" demesi üzerine 'Konuşanlar' programını hatırlatarak Hasan Can Kaya'ya göndermede bulundu. Hasan Can Kaya ise Cem Yılmaz için “Veteryan komedyen” tabirinde bulundu. Peki, Veteran komedyen ne demek?

VETERAN KOMEDYEN NE DEMEK, NE ANLAMA GELİYOR?

Kökeni İngilizceden gelen veteran kelimesi, kıdemli asker ya da tecrübeli ve deneyimli şeklinde ifade edilmektedir. Aynı zamanda emektar olarak da ele alınır. Veteran kelimesi aynı zamanda emekli ya da emekli asker, eski asker anlamlarında da kullanılmaktadır. Hasan Can Kaya’nın Cem Yılmaz için benzetme yaptığı “Veteran komedyen” tabirinin de emekli/eski komedyen anlamlarında söylendiği düşünülüyor.