Üçkağıtçı filmi ne zaman ve nerede çekildi? İşte Üçkağıtçı'nın konusu ve oyuncu kadrosu

Güncelleme Tarihi:

Üçkağıtçı filmi ne zaman ve nerede çekildi İşte Üçkağıtçının konusu ve oyuncu kadrosu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2022 15:42

Yönetmen koltuğunda Natuk Baytan'ın oturduğu Türk sinamasının unutulmaz filmi Üçkağıtçı oyuncu kadrosu, konusu ve çekildiği yılla, seyirciler tarafından araştırılmaya başlandı. Peki, Üçkağıtçı filmi ne zaman ve nerede çekildi?

Haberin Devamı

Yeşilçam'ın efsane filmleri arasında yer alan Üçkağıtçı filmi bir kez daha televizyonda izleyici ile buluşuyor. Başrolünde usta sanatçı Kemal Sunal'ın yer aldığı komedi türündeki filminde Rıfkı'nın ölen babasının mallarını satmak için Almanya'dan köyüne dönmesini ve tesadüfler zinciri ile başından geçenleri ele alınıyor. Üçkağıtçı filminin genel konusu ise şöyle;

Ölen babasının mallarını satmak için Almanya'dan köyüne dönen Rıfkı tesadüfler sonucu bir ermişe dönüşür. Yağmur duasına çıkan köylüler için yağmur yağdırır, üfürükçülük yapar, evde kalmış kızların kısmetini açar. Bu arada Belediye Reisi seçimlerine adaylığını koyması istenir. Seçimleri kazanır ancak çok geçmeden üçkağıtçı olduğu ortaya çıkar.

FİLM NE ZAMAN VE NEREDE ÇEKİLDİ?

1981 yapımı olan Üç Kağıtçı filminin oyuncu kadrosunda , Kemal Sunal, Ülkü Özen, Turgut Özatay, Nizam Ergüden, Ali Şen,Reha Yurdakul, Nizam Ergüden , Hakkı Kıvanç, Zeki Alpan gibi Oyuncular yer alıyor. 1981 yapımı olan Üç Kağıtçı filminin oyuncu kadrosunda , Kemal Sunal, Ülkü Özen, Turgut Özatay, Nizam Ergüden, Ali Şen,Reha Yurdakul, Nizam Ergüden , Hakkı Kıvanç, Zeki Alpan gibi oyuncular yer alıyor.

Haberin Devamı

Filminin çekimleri İstanbul Zekeriyaköy'de gerçekleşti.

Haberle ilgili daha fazlası: