Elon Musk’tan Twitter (X) ücretli olacak açıklaması! Twitter herkese paralı mı olacak?

Güncelleme Tarihi:

Elon Musk’tan Twitter (X) ücretli olacak açıklaması Twitter herkese paralı mı olacak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2023 10:22

Twitter paralı mı olacak? sorusu milyonlarca takipçisi bulunan platform kullanıcıları tarafından araştırılıyor. Twitter herkese ücretli oluyor tartışmaları sosyal medyanın gündeminde yer aldı. Yeni ismiyle X olan sosyal medya platformunun patronu Elon Musk, Twitter ile ilgili planlarını açıkladı. Musk, bot ve gerçek olmayan hesaplar sebebiyle platformda bazı kararların alınması gerektiğini ifade etti. Peki, Twitter paralı mı olacak, aylık ne kadar olacak? İşte Elon Musk’ın açıklaması!

Haberin Devamı

Twitter paralı mı olacak soruları milyonlarca kullanıcı tarafından merak ediliyor. Twitter’ı satın aldıktan sonra aldığı radikal kararlarla sık sık eleştirilen Elon Musk, bir dikkat çeken karara daha imza atmak üzere. Tesla ve SpaceX şirketlerinin CEO’su Musk, platformdaki bot hesaplardan kurtulmak için son çareyi ücretli üyelik olarak görüyor. Peki, Twitter kaç para olacak?

TWITTER HERKESE PARALI MI (ÜCRETLİ Mİ?) OLACAK?

Elon Musk, Twitter (X) platformunun herkese ücretli olabileceğinin sinyallerini verdi. Musk, "Sistemin kullanımı için küçük bir aylık ödeme almaya geçiyoruz" dedi. Tüm kullanıcıların, platforma erişebilmesi için aylık ödeme yapmasını gerektirebilecek bir sisteme geçiş yapmayı düşündüklerini ifade eden Musk, bunun platformdaki "bot ve sahte hesaplardan" kurtulmak için bir çözüm yolu olabileceğini kaydetti. Musk, "Düşük kademeli bir fiyatlandırma sistemi kullanacağız. Bu daha uzun bir tartışma, ancak bana kalırsa bu uygulama, platformdaki bot ordusuna karşı tek savunma yöntemi." dedi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası: