OFİS RANDEVU EKRANI: Toprak mahsulleri Ofisi (TMO) randevusu nasıl alınır?

Güncelleme Tarihi:

OFİS RANDEVU EKRANI: Toprak mahsulleri Ofisi (TMO) randevusu nasıl alınır
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2023 08:57

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) ofis randevu ekranı, elindeki mahsulü ofise satmak isteyen çiftçiler için önem arz ediyor. TMO Genel Müdürünün "Son ürün alınana, üreticimizin TMO'ya arz edeceği son ürün gelene kadar alım yerlerimiz açık olacak. Çiftçilerimizin telaş yapmasına gerek yok." açıklamasının ardından randevu için harekete geçildi. Peki, ofis randevusu nasıl alınır? İşte, o detaylar

Haberin Devamı

TMO Hars sistemi üzerinden gerçekleştirilecek olan ofis randevusu, fındık, buğday, arpa, çavdar, yulaf ve pek çok ürünü alacağını duyuran TMO, ÇKS'ye kayıtlı miktar kadarını satın alabilecek. TMO randevusu ise aşağıdaki link üzerinen alınabilecek.

TMO RANDEVUSU İÇİN TIKLAYINIZ

HUBUBAT ALIMI İÇİN ÖNEMLİ UYARI

TMO'dan hububat alımı için şu uyarıda bulunuldu;

1-2023 alım döneminde; buğday, arpa, çavdar, yulaf ve tritikale ÇKS kaydı bulunan üreticilerden ürün bazında ÇKS’de kayıtlı üretim miktarı kadar peşin alınacaktır.

2-Randevu alırken kuruma hangi ürünü satacaksanız o ürünü seçiniz. Randevu gününde seçtiğiniz ürün dışında başka bir ürün alınmayacaktır.

3-Ürün teslimatı sadece ürün sahipleri veya noter onaylı vekalet verilen kişi tarafından yapılacaktır.

Haberin Devamı

4-Hububat üreticileri için 2 kez randevuya gelinmemesi durumunda mevcut randevuları iptal edilerek 2024 yılı hasat dönemine kadar Peşin alım yapılmayacaktır. Randevu sisteminde bir üreticinin aktif olarak en fazla 3 adet randevusu bulunabilecektir.

FINDIK İÇİN AÇIKLAMA

TMO, fındık alımı için ise şu ifadelere yer verdi;

ÇKS miktarı 1 Ton olan Üreticilere 1 kez , 1 Tondan fazla olan üreticilere en fazla 2 kez randevu verilecektir.

Üreticiler 2 kez iptal etmeden almış oldukları randevularına gelmemeleri durumunda sistemden bir daha randevu alamayacak; daha sonraki tarihler için alınmış olan randevuları da iptal edilecektir.

Haberle ilgili daha fazlası: