MasterChef Burak Kaya nereli, kaç yaşında, kimdir? MasterChef 2022 yarışmacısı Burak Kaya'nın hayatı hakkında bilgiler

Güncelleme Tarihi:

MasterChef Burak Kaya nereli, kaç yaşında, kimdir MasterChef 2022 yarışmacısı Burak Kayanın hayatı hakkında bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2022 20:50

MasterChef Burak Kaya ile ilgili bilgiler araştırılıyor. Yeni sezon heyecanına devam eden MasterChef'te yarışmacı Burak Kaya, takım arkadaşı Gamze Tosun'a hakaret ettiği için Mehmet Şef'ten uyarı aldı. Yarışmacı daha sonra kendi takımında yer alan Onur ile de tartıştı. Bazı reklam filmleri ile Hollywood'da küçük bir rolde yer alan MasterChef Türkiye yarışmacısı Burak Kaya, aşçılık mesleğine 7 yıl ara verdikten sonra yeniden yemek yapmaya başladığını söylemişti. Peki, MasterChef Burak Kaya kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte MasterChef'in son bölümüne damga vuran Burak Kaya'nın hayatı hakkında merak edilenler.

Haberin Devamı

MasterChef Burak Kaya kimdir sorusunun yanıtı MasterChef izleyenleri tarafından merak konusu oldu. Gamze ile yaşadığı tartışma sonrası dikkatleri üzerine çeken Burak Kaya, eleme turunun son grubunda ana kadroya dahil olmuştu. Burak Kaya, işletmecilik yapıyor ve aşçılık eğitimi aldı. 7 yıl sonra yeniden yemek yapmaya başlayan MasterChef Burak Kaya, 15 20 tane reklam filminde oynadığını söylemişti.

MASTERCHEF BURAK KAYA KİMDİR?

MasterChef Türkiye 2022'ye İstanbul'da katılan Burak Kaya 7 sene boyunca mutfağa ara verdikten sonra yeniden yemek yapmaya başlamış. Geçmişte oyunculuk yapan Burak Hollywood'da küçük bir rolde oynamış.

İlk iki turda yaptığı yemeklerde başarılı olarak üçüncü tura çıkan Burka Kaya, 3. aşamada ise finale kalan isimlerdendi. Bazı reklam filmlerinde de oynayan yarışmacı 7 yıl sonra mutfağa girerek yeniden yemek yapmaya başlamış.

Haberle ilgili daha fazlası: