MasterChef Türkiye'de tansiyon yükseldi! 'Seni rezil ederim'

Güncelleme Tarihi:

MasterChef Türkiyede tansiyon yükseldi Seni rezil ederim
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2022 23:10

MasterChef Türkiye'de dün gece dokunulmazlık heyecanı yaşandı. Birleşik Krallık İstanbul Başkonsolosluğu'na giden yarışmacılar daha sonra oylama ile eleme adaylarını seçti. Zaman zaman tansiyonun yükseldiği MasterChef’te Gamze ve Burak Kaya arasında gergin anlar yaşandı.

Haberin Devamı

MasterChef Türkiye'de dün akşam mavi ve kırmızı takım, üçüncü dokunulmazlık oyunu için mücadele etti. Takımların yarışı sonrası oyunu kaybeden mavi takımda gergin anlar yaşandı. Önceki gün haftanın ilk takım oyununda ikili arasında yaşanan tartışmayı gündeme getiren Gamze, Burak Kaya'nın kendisine hakaret ettiğini söyledi.

Konuşmanın kayıtlarına bakan şefler Burak Kaya'nın Gamze'den özür dilemesini isterken, kuliste ise yaşanan tartışma bu kez Onur ve Burak arasında yeniden alevlendi.

MasterChef Türkiyede tansiyon yükseldi Seni rezil ederim

HAKARET TARTIŞMASI

Stüdyoda eleme oylaması yapan mavi takımdan Gamze potaya girmesi için Burak Kaya'nın ismini yazdı. Gamze, önceki gün batırık yemeğini kasaya koyduğu için yaşadığı tartışma nedeniyle Burak Kaya'yı yazdığını ve kendisinden özür dilemesini söyledi.

Haberin Devamı

MasterChef Türkiyede tansiyon yükseldi Seni rezil ederim

Söz alan Burak Kaya, "Özrü senin dilemen gerekiyor. Şeflerin karşısında beni çocuk gibi ispiyonluyorsun. Bence sen benden özür dile sonra biz devam edelim" açıklamasını yaptı.

Burak'ın sözlerine cevap veren Gamze, Mehmet Şef'e yönelerek "Siz o gün küvetleri kontrol etmek için geldiğinizde küvette domates vardı. Ben siz görmeyin diye sakladım siz 'kimin bu diye elimden çektiniz'. Arkadaş sanırım benim size gösterdiğimi düşündü. Siz oradaki yaprakları gördüğünüzde yeniden kızdınız. Sizin etrafınızda durduğumuz için batırığı kim yaptı diye sorduğumda onu ispiyonladığımı sandı" dedi.

MasterChef Türkiyede tansiyon yükseldi Seni rezil ederim

Gamze'nin sözlerine Burak Kaya ' Bence oralara gelmeyelim. Seni rezil ederim.' diyerek karşılık verdi. Kendisine hakaret içerikli kelime kullandığını söyleyen Gamze Burak'ın söylediği kelimeyi açıklamak istemediğini belirtti.

Haberin Devamı

Şefler Burak Kaya'nın Gamze'ye söylediği kelimeyi inceledikten sonra Burak'ın Gamze'den özür dilemesini istedi.

MasterChef Türkiyede tansiyon yükseldi Seni rezil ederim

Yayın bittikten sonra ise Burak Kaya ve Onur arasında yeni bir tartışma çıktı. Onur Burak'ın yanlış konuştuğunu söylerken seslerin yükselmesiyle mavi takım yarışmacıları araya girdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!