INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ SON DAKİKA: 26 Aralık Instagram akışı neden yenilenmiyor, çözümü ne? Instagram’dan açıklama geldi mi?

Güncelleme Tarihi:

INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ SON DAKİKA: 26 Aralık Instagram akışı neden yenilenmiyor, çözümü ne Instagram’dan açıklama geldi mi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2022 19:30

Instagram kullanıcıları raporları doğrultusunda Instagram akış yenilemede bazı problemler yaşanıyor. Dünyanın en popüler sosyal medya uygulamasında takipçilerin paylaşımlarını görüntüleyemeyen ve güncelleyemeyen kullanıcılar 26 Aralık Instagram çöktü mü, akış neden yenilenmiyor? sorularına cevap arıyor. Instagram’da zaman zaman global ve bölgesel kesintiler olabiliyor. Peki Instagram’da sorun mu var, neden yavaş? İşte 26 Aralık Instagram sorunu ve çözümleri…

Haberin Devamı

Dünyanın en çok kullanılan sosyal paylaşım uygulamasının başında gelen Instagram’a erişim problemleri yaşanıyor. Takip ettikleri kişileri ve ana sayfada akış yenilemesi yapamayan kullanıcılar sorunun kaynağına ulaşmaya çalışıyor. Ağ ve bağlantı hataları, uygulamanın güncel olmaması gibi sorunlarla karşılaşanlar çözümlerine ilişkin araştırmalara hız verdi. Kullanıcılar sosyal medya ve arama motorlarında sorunun sadece kendilerinde olup olmadığını merak ediyor. Peki 26 Aralık Instagram çöktü mü, akış sorunu nedir? İşte, Instagram’da yaşanan son gelişmeler….

26 ARALIK INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ?

Global ve bölgesel raporlara göre bazı kullanıcılar Instagram’da reels görüntüleme, ana sayfa yenileme ve akış problemleri ile karşı karşıya kaldı.

Instagram’dan sorunla ilgili henüz bir açıklama gelmedi. Ancak kullanıcı raporlarına ve sosyal medyada gelen yorumlara göre sorunlar, kullanıcıların kullandığı işletim sistemine göre değişkenlik gösteriyor.

Haberin Devamı

Kimi kullanıcılar erişim problemi yaşamazken kimileri ise Instagram’da sorun olduğunu bildiriyor.