Hatayspor maçlarını hangi statta oynayacak?

Güncelleme Tarihi:

Hatayspor maçlarını hangi statta oynayacak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2023 16:52

Trendyol Süper Lig 2023-2024 sezonunda 12 ilden 20 takım, 20 stadyumda mücadele edecek. Süper Lig’in 66. sezonunda 12 ilden 20 takım yer alacak. Geçtiğimiz sezon ise 11 ilden 19 takım vardı. Ligde en fazla İstanbul’dan takım bulunuyor. Sezon öncesinde en çok merak edilen ekiplerden birisi de ülkemizi yasa boğan deprem felaketinden en fazla etkilenen Hatayspor. Sporseverler bu hafta başlayacak lig öncesinde Hatayspor'un hangi satta oynayacağını merak ediyor... İşte detaylar

Haberin Devamı

Bu sezon ligde İstanbul’dan Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Başakşehir, Kasımpaşa, Fatih Karagümrük, İstanbulspor ve Pendikspor, Antalya’dan Antalyaspor ve Alanyaspor, Ankara’dan MKE Ankaragücü, Adana’dan Adana Demirspor, Trabzon’dan Trabzonspor, Kayseri’den Kayserispor, Konya’dan Konyaspor, Gaziantep’ten Gaziantep Futbol Kulübü, Sivas’tan Sivasspor, Samsun’dan Samsunspor, Hatay’dan Hatayspor ve Rize’den de Çaykur Rizespor yer alacak.

Hatayspor maçlarını hangi statta oynayacak?

Bu sezonun yeni takımlarından Pendikspor, müsabakalarını Pendik Stadı’nda oynuyor fakat şu an yenileme çalışmalarından dolayı bir süre rakiplerini Ümraniye Şehir Stadı'nda ağırlayacak. Hatay, 6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketinden en çok etkilenen bölgelerden olduğundan dolayı Hatayspor maçlarını bu sezon 25 bin kişilik Mersin Stadyumu'nda oynayacak. 

Haberle ilgili daha fazlası: