Güneşin Kızları 26.yeni bölüm fragmanı çıktı!

Güncelleme Tarihi:

Güneşin Kızları 26.yeni bölüm fragmanı çıktı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2015 10:42

Kanal D’nin sevilen dizisi Güneşin Kızları 26. bölümüyle ekranlara gelecek. Güneşin Kızları 26. Bölümde; Ali gerçekleri öğrendiğinde kendini kaybediyor! Güneşin Kızları 26.bölümüyle bu akşam 20.00’de Kanal D’de.

Haberin Devamı

Güneşin Kızları 26.bölüm fragmanı yayınlarındı. Kanal D ekranlarının ilgiyle beklenen dizisi Güneşin Kızları’nda, babasının Haluk olmadığı gerçeğini öğrenen Ali yıkıyor. Sinirle elini cama geçiren Ali yaralanır ve hastaneye kaldırılır. Ali, yanında Selin’den başka kimseyi istemez. Gençler, Ali’ye moral vermek için bir araya gelip neşeli vakit geçirirler. Ali’nin ise tehlikeli bir planı vardır.

GÜNEŞİN KIZLARI 26.BÖLÜM 1.FRAGMANI İZLE


GÜNEŞİN KIZLARI 26.BÖLÜM 2.FRAGMANI İZLE



GÜNEŞİN KIZLARI 26.BÖLÜM ÖZEL FRAGMINI İZLE

GÜNEŞİN KIZLARI 25.BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Güneşin Kızları 26.yeni bölüm fragmanı çıktı


Haluk, Ali’nin öz oğlu olmadığını öğrenir. Haluk’un Ali’ye bir şey yapmasından korkan Sevilay, her şeyi Güneş'e anlatır ve ondan yardım ister.Selin’e yaptıklarından dolayı pişman olan Ali ise, kendisini affettirmeye kararlıdır.

Haberin Devamı

Levent’in yanında çalışmaya başlayan Savaş, işini oldukça sahiplenir. Ancak Nazlı, sevgilisinin gelecek ile ilgili hayallerini öğrenince onu cesaretlendirir.

Tuğçe, Elif ile Levent bağlantısını keşfeder. Bu durumu öğrenen Ali ise Levent’ten hesap sormak için bara gider. Ancak orada Ali’yi büyük bir tehlike bekler.