Epic Games çöktü mü son dakika? 3 Aralık Epic Games “Üzgünüz hizmetimizi çok sık ziyaret ediyorsun” hatası çözümü

Güncelleme Tarihi:

Epic Games çöktü mü son dakika 3 Aralık Epic Games “Üzgünüz hizmetimizi çok sık ziyaret ediyorsun” hatası çözümü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2023 01:07

Epic Games çöktü mü? Dünyanın Steam ile birlikte en fazla kullanıcı sayısına sahip oyun platformu Epic Games’e erişim sağlanamıyor. Oyun tutkunları ise sorunun bölgesel mi yoksa global çapta olup olmadığını merak ediyor. İnternet bağlantısı sorunlarına göz atan kullanıcılar “Üzgünüz Hizmetimizi çok sık ziyaret ediyorsun” hatası ile karşı karşıya kalıyor. Peki Epic Games çöktü mü, sorun mu var? İşte, konuyla ilgili son gelişmeler…

Haberin Devamı

Epic Games servislerine ulaşmaya çalışan kullanıcılar, detayları öğrenmek istiyor. Özellikle Türk lirası üzerinden fiyatlandırma yapması sebebiyle oyuncular tarafından tercih edilen Epic Games düzenlediği çeşitli etkinliklerle ilgi odağı olmaya devam ediyor. Epic Games’e giriş yapmakta zorlanan ve hata ile karşılaşan kullanıcılar ise raporlamalar doğrultusunda hata ile karşı karşıya kaldığını bildirdi. 3 Aralık’ta Epic Games sunucularına bağlantı problemleri yaşanıyor. Peki Epic Games çöktü mü, sorun mu var? İşte, detaylar…

EPİC GAMES ÇÖKTÜ MÜ?

Epic Games, Türkiye sunucularında sisteme giriş yapmaya çalışan kullanıcılar “ Üzgünüz hizmetimizi çok sık ziyaret ediyorsun” hatası” ile karşı karşıya kalıyor.

Raporlamalar doğrultusunda sorunun global ölçekte yaşandığı biliniyor. Ancak Epic Games’ten sorunun kaynağına ve çözümüne ilişkin bir bilgilendirme yapılmadı.

Haberin Devamı

Sosyal medyada bazı kullanıcılar giriş yapabildiğini ifade ederken bazı oyuncular ise girişte problem yaşadığını belirtti.

Konuyla ilgili açıklama geldiğinde detaylar eklenecektir.