BU HAFTA HALKA ARZ OLACAK ŞİRKETLER: Gıpta Ofis ve Tarkim Bitki.. İşte, başvuru tarihleri ve pay fiyatı

Güncelleme Tarihi:

BU HAFTA HALKA ARZ OLACAK ŞİRKETLER: Gıpta Ofis ve Tarkim Bitki.. İşte, başvuru tarihleri ve pay fiyatı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2023 08:03

Bu hafta halka arz olacak şirketler SPK tarafından belirlendi. Borsa İstanbul'da işlem görmek için bir süre önce müracaatta bulunan Gıpta Ofis ve Tarkim Bitki, halka arz olabilmek için SPK'dan onay almıştı. İzahnamelerini yayımlayan iki şirket, belirtilen tarihlerde talep toplama evresine girecek. İşte, bu hafta halka arz olacak şirketler hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Bu hafta halka arz olacak şirketler belli oldu. SPK'nın verdiği onaya göre bu hafta Gıpta Ofis ve Tarkim Bitki halka arz olacak. Gıpta Ofis'in arz talep tutarı 20,90 TL olurken, Tarkim Bitki'de bu tutar 107,50 TL olacak. İşte, Gıpta Ofis ve Tarkim Bitki halka arz bilgileri

GIPTA OFİS HALKA ARZ OLUYOR 

Gıpta Ofis Kırtasiye ve Promosyon Ürünleri İmalat Sanayi A.Ş.’nin halka arzı Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş.’nin konsorsiyum liderliğinde 6-7-8 Eylül 2023 tarihlerinde, 20,90 TL sabit fiyat ile talep toplama yöntemiyle gerçekleştirilecek. 

Söz konusu süreçte 8.000.000 TL nominal değerli payların ortak satışı ve 32.000.000 TL nominal değerli payların sermaye artırımı yoluyla olmak üzere 40.000.000 TL nominal değerli payların halka arz edilmesiyle halka açıklık oranı %30,30 olacak. 

Haberin Devamı

Halka arz işlemlerinde kullanılacak olan pay kodu GIPTA olacak.

TARKİM BİTKİ HALKA ARZ OLUYOR

Tarkim Bitki Koruma Sanayi ve Ticaret  A.Ş. halka arzı 5-6 Eylül 2023 tarihlerinde, 107,50 TL Borsa’da Satış-Sabit Fiyat ile talep toplama yöntemiyle gerçekleştirilecek.

Söz konusu süreçte sermaye artırımı yöntemiyle 5.000.000 TL nominal değerli payın halka arz edilmesiyle halka açıklık oranı %23,81 seviyesine gelecek. Halka arz işlemlerinde kullanılacak olan pay kodu TARKM.HE olacak. 

Haberle ilgili daha fazlası: